Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
onegavon:
Точно там съм гледал
област Благоевград-Белица,Гърмен,Сатовча,Якоруда-ДПС тези общини са с преобладаващо помашко население
област Пазарджик-община Велинград е със смесено население,но в повечето помашки села кметските наместници са от ДПС
област Смолян-Борино,Мадан,Рудозем/коалиция с ДПС/,В Златоград и Доспат има промяна
община Тетевен- в помашките села Глогово,Галата,Градежница ДПС естествено в цялата община помаците са малцинство и печелят земеделците.
В област Кърджали не съм наясно кои какви са ,но там ДПС са Безсмъртни така или иначе.
Това ,че изборите не се печелят от най- добрият кандидат сме се убеждавали всички многократно.Може и да си прав, че привързанноста на помаците към ДПС не е на религиозен принцип.Само не ми казвай , че споделят принципите на Либералния интернационал.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
--- Quote ---Точно там съм гледал
област Благоевград-Белица,Гърмен,Сатовча,Якоруда-ДПС тези общини са с преобладаващо помашко население
област Пазарджик-община Велинград е със смесено население,но в повечето помашки села кметските наместници са от ДПС
област Смолян-Борино,Мадан,Рудозем/коалиция с ДПС/,В Златоград и Доспат има промяна
община Тетевен- в помашките села Глогово,Галата,Градежница ДПС естествено в цялата община помаците са малцинство и печелят земеделците.
В област Кърджали не съм наясно кои какви са ,но там ДПС са Безсмъртни така или иначе.
Това ,че изборите не се печелят от най- добрият кандидат сме се убеждавали всички многократно.Може и да си прав, че привързанноста на помаците към ДПС не е на религиозен принцип.Само не ми казвай , че споделят принципите на Либералния интернационал.
--- End quote ---
Значи според някои 'другари' щом си помак мюсюлманин не може да си добър ! :) ;) :D :) ;) :D :) ;) :D
--- Quote ---Маке ли е, все е юнак
--- End quote ---
KaraIbrahim:
Може и да ги споделят.
Ти да не искаш да кажеш,че гласуваме под строй?Това го правехме,но беше отдавна.
А в днешно време просто следваме здравия си разум.
onegavon:
Това ти го казваш и никой друг.Просто констатирам фактите, че помаците гласуват масово за ДПС което не е тайна за никого и не разбирам защо някои го оспорват.Ще ми е интересно някой да посочи политически аргументи за този избор.
KaraIbrahim:
Надявам се да не бъде обявено за престъпление.Ще гласуваме за тези,които ни харесват.Под "харесват" имам предвид именно в политически смисъл.
И никой да не се опитва да ни задължава да гласуваме според чужд избор.
А лично аз,между другото,не гласувах за ДПС.Сега се чудя-дали все още съм помак или вече не? ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version