Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
onegavon:
Това за " нашия " човек ми се вижда достоверно. В смисъл на човек на когото може да се има доверие и да не подведе хората които са го избрали.
Аз също смятам , че политическата култура на голяма част от помаците се е повишила и по трудно се поддават на манипулации.Едва ли вече хората вярват, че ДПС е гарант за права и свободи.То самото име вече е архаично.Мисля , че отдавна се извоюваха всички възможни права и свободи освен най- важната икономическата, която е проблем за цялата нация.
KaraIbrahim:
То е ясно,че са извоювани.Или по-скоро - придобити.Но как ще обясниш на дядо от село,че са неприкосновени?Особено след събития,случили се само в рамките на последните сто години?
Затова хората имат нужда да виждат гарант.Може и да не е,но те така го виждат.
Rasate:
--- Quote from: KaraIbrahim on December 02, 2011, 21:59 --- То е ясно,че са извоювани.Или по-скоро - придобити.Но как ще обясниш на дядо от село,че са неприкосновени?Особено след събития,случили се само в рамките на последните сто години?
Затова хората имат нужда да виждат гарант.Може и да не е,но те така го виждат.
--- End quote ---
Това е пустата му българска болест-за нас ни трябва постоянно някой друг да ни защитава,някой друг да ни помага-чакаме рицарят на белия кон.А е нужно нещо съвсем малко-да вярваме в собствените си сила и възможности.
Поздрави
ibrahim65:
И един въпрос-
Ако Мустафа Кемал, наречен Ататюрк беше работил за ПОМАЦИТЕ.
Чели седем възродителни процеса над помаците
в тези 130 години и пак не са се отрекли от същноста си.
Няма малък и велик народ!Всеки народ е творил и дал нещо!
Но най изтрадалия си оставаме ние ПОМАЦИТЕ.
onegavon:
Арменците според мен са по изстрадали и според много други ! Нещо за страданията на помаците не съм чел другаде освен тук.Въпрос на критерий.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version