Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
MUSALA:
--- Quote from: onegavon on December 09, 2011, 13:29 ---Арменците според мен са по изстрадали и според много други ! Нещо за страданията на помаците не съм чел другаде освен тук.Въпрос на критерий.
--- End quote ---
Не плачи на чужд гроб и не вади чужди кости от него!
Интересува ме какво са направили арменците в България. Нищо и половина.
Да си видял армененец да копа канафки? Да си видял арменец да сее тютюн , или пък да бърка бетон ? Какъв продукт приизвеждат "горките" арменци?
Няма. Арменците в България са галени деца, те са не по малко хитри и коварни от един друг етнос с който управляват едрия капитал. Но да оставим това настрана.
Какво изпитваме помаците към арменците? Но какво можеш да изпитваш нещо към някой които те презира ?
Арменците са съпричастни към Възродителния процес, даже са били винаги нещо като съветници, консултанти на великобългарщината. Арменците в България са се домогнали одавна до благините в Родината ни и паразитират като ги разпределят и преразпределят. Просто защото някой им е позволил това. Иначе нищо лично към арменския етнос, но както казва Доктор Хонорус Кауза - Ицата Стойчков - "Всяка жаба да си знае гьола! "
Арменците в България са една от главните прични за омразата на българите към Турция. Но въпросът кой е губещия?
Turas:
--- Quote from: ibrahim65 on December 02, 2011, 20:54 --- остават 22 314 мюсюлмани който са ПОМАЦИ
--- End quote ---
Испуснал си една нула само - 220 314 !Не определените са сектанти.
Turas:
--- Quote from: KaraIbrahim on December 02, 2011, 21:59 --- Но как ще обясниш на дядо от село,че са неприкосновени?
--- End quote ---
Как са го обяснили на Френски дядо, та сега с Германия и Англия са една държава? Пък и дядовците ни са 100 пъти по-умни от нас!!!
onegavon:
Мусала , ставаше въпрос за най- изстрадал народ и моето мнение е , че това са арменците.Аргументи в подкрепа на това си твърдение мога да представя много, но не е това темата.Това с канавките, бетона и тютюна направо ме разби :P :P :P.Щом това смяташ за цивилизационен принос, евалла ти правя!Арменец и евреин тракторист няма- има един такъв лаф.Кой за каквото учил, ти си направи изводите,кой на какво ниво е.Срамен труд разбира се няма , но при тях става въпрос за по- висока квалификация вследствие на по- високия образователен ценз.За това аз ги уважавам.
KaraIbrahim:
--- Quote from: onegavon on December 09, 2011, 19:54 ---Мусала , ставаше въпрос за най- изстрадал народ и моето мнение е , че това са арменците.Аргументи в подкрепа на това си твърдение мога да представя много, но не е това темата.Това с канавките, бетона и тютюна направо ме разби :P :P :P.Щом това смяташ за цивилизационен принос, евалла ти правя!Арменец и евреин тракторист няма- има един такъв лаф.Кой за каквото учил, ти си направи изводите,кой на какво ниво е.Срамен труд разбира се няма , но при тях става въпрос за по- висока квалификация вследствие на по- високия образователен ценз.За това аз ги уважавам.
--- End quote ---
Какво е абсурд - пиян евреин да ходи по улицата и да хвърля пари , след него
да върви арменец да ги събира и да му ги връща.
Та какво толкова им е страданието на арменците,че нещо не се сещам?
Но да не си разказваме бабини деветини за геноцид и пр.,а да видим как живеят днес?А и този геноцид винаги е бил гледан едностранно.А тя крушката си има опашка.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version