Български > Дискусии
Речта на помака Митхад Паша !
Сидхарта:
--- Quote from: Балканджия on March 09, 2010, 13:21 ---Както писах това са думи на Митхад паша- бъдещият велик везир на Османската империя
--- End quote ---
Вай вай.
Но все пак видният османски чиновник си е дал експертната отценка-без да подозира че по наше време ще бъде толкова коментиран.
sirrio:
Той е последният Велик везир на Османската империя - до разпадането й.
Hat:
Подскачате,като ужилени щом нещо е против това,което твьрдите.Написаното от мен е извадка от книга от далечната 1927 година и то от човек безпристрастен,който е сьвременник на онази епоха така,че какво ще кажете вие вьобще не ме интересува.Вашият вой е песен за моите уши.
Hashashin:
Хат, прочети самото изказване на Митхад паша, и тогава коментирай. И ако обичаш по полека с обидите. Уж си модератор, а казваш,че форумниците виели. Тук вълци, и кучета за да вият не виждам. Ти ако ако мислиш, че форумниците са вълци и кучета толкова по лошо говори за теб самия.
EvroPOMAK:
--- Quote from: hat on March 09, 2010, 13:39 ---Подскачате,като ужилени щом нещо е против това,което твьрдите.Написаното от мен е извадка от книга от далечната 1927 година и то от човек безпристрастен,който е сьвременник на онази епоха така,че какво ще кажете вие вьобще не ме интересува.Вашият вой е песен за моите уши.
--- End quote ---
Ами, то Пашата, така требвало да каже чилекьа, за Помаците, де! ::)
Зарь, немьа да продумьа друго нещо различно, чьи да изколят оставащите Помаци в новата держава, иья! ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version