Български > Дискусии

Речта на помака Митхад Паша !

<< < (41/59) > >>

Hat:

--- Quote from: ves.K on March 09, 2010, 14:03 ---Той отрича даже, останалата от векове българска топонимия в неговият район-та думите на великия везир няма да отрече.

--- End quote ---
Благодаря ти.Посмях се от сьрце.Каква топонимия,какви векове те гонят аз ти посочих информация от извора.Живи хора сьществуващи някои и сега.Ти ми говориш за книжки от ДС.

Hat:

--- Quote from: sirrio on March 09, 2010, 14:35 ---Няма нищо за дешифриране в думите на Митхад паша. Той го е казал толкова ясно и недвусмислено, че няма място за интерпретации или двойно тълкувание на неговите думи :D

--- End quote ---
Много хора още тогава са умеели да четат между редовете.Това не е се отдава на всички дори и днес.

Hashashin:

--- Quote from: hat on March 09, 2010, 15:26 ---Много хора още тогава са умеели да четат между редовете.Това не е се отдава на всички дори и днес.

--- End quote ---
То от много взиране между редовете, воден от мнителността си, май изпускаш самите редове.

Сидхарта:

--- Quote from: hat on March 09, 2010, 15:22 --- Благодаря ти.Посмях се от сьрце.Каква топонимия,какви векове те гонят аз ти посочих информация от извора.Живи хора сьществуващи някои и сега.Ти ми говориш за книжки от ДС.

--- End quote ---
Ти за извор ли се мислиш.
Как мислиш не се ли излагаш като продължаваш да потдържаш неверни твърдения.
Аз ако съм сгрешил веднага ще си призная.
Пък ти недей да приписваш на хората там агентурно минало само защото някоя местност има име което не ти изнася.

Hat:
Няма никаква мнителност,която да пречи на вьзприятията ми.Написаното от Христо Стамболски е още от 1927 година и стои и до днес само,че такива писания,като неговото  и подобни на него са били грижливо замаскирани и унищожавани,за да може словото на Митхад паша да бьде използвано и като предтекст за поредица от вьзродителни процеси,срещу,които се обявяват всички днес.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version