Български > Дискусии

Речта на помака Митхад Паша !

<< < (46/59) > >>

dim56:
Ако на това, че става вече смешно му викаш интересно - да, прав си  ;)

sultan selim:

--- Quote from: ves.K on March 09, 2010, 15:46 ---Ти за извор ли се мислиш.
Как мислиш не се ли излагаш като продължаваш да потдържаш неверни твърдения.
Аз ако съм сгрешил веднага ще си призная.
Пък ти недей да приписваш на хората там агентурно минало само защото някоя местност има име което не ти изнася.

--- End quote ---
  А  ти   за  какьв  се  мислиш   да  не  си  хванал   христос  за   т.......

Сидхарта:

--- Quote from: sultan  selim on March 10, 2010, 22:45 ---  А  ти   за  какьв  се  мислиш   да  не  си  хванал   христос  за   т.......

--- End quote ---
Аз за кой се мисля не е твоя работа .

Сидхарта:

--- Quote from: Свободен Цецо. on March 10, 2010, 20:41 ---Вече и професионалните преводи отричаме тука, к'о си мислите вие :)) Става интересно :)) Очаквам hat да посочи по-точен превод за да видим как ще изглежда изказването на Мидхат паша :))

--- End quote ---
Може да се предположи приблизителният превод.

Dobrev:

На първо място трябва да се има предвид, че сред българите, към които се проявява такъв интерес, има повече от един милион мюсюлмани. В това число не се включват нито татарите, нито черкезците. Тези мюсюлмани не са дошли от Азия за да се заселят в България, както се вярва; те са наследници на българите, които са били обърнати в исляма по време на завоеванията и в следващите години. Те са деца на същата тази земя, на същата тази раса, произхождат от същия този народ. Сред тях има някои, които не говорят друг език, освен български. (БД)

http://www.scribd.com/doc/28186121/990-1009

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version