Български > Дискусии

Речта на помака Митхад Паша !

<< < (49/59) > >>

tersid:

--- Quote from: sirrio on March 11, 2010, 10:14 ---Ами да, защото иначе трябва да признаеш, че си българин или че имаш български произход :D

--- End quote ---
Да бе. Ти за себе си попитай дали си българин и дали имаш български произход, тогава се опитвай да искаш признания от други.Относно това какви сме и какъв произход имаме едно е сигурно, че нашите деди никога не са се имали за българи и със сигурност не са имали прабългарски произход , а и  мисля че все още се намираме в Помак . ЕУ.

tersid:
ПРевода на изказването може да е точен, но на вас ви отърва да го тълкувате както ви харесва,тоест за Вас смисъла е неясен.

Hashashin:

--- Quote from: tersid on March 11, 2010, 10:37 ---ПРевода на изказването може да е точен, но на вас ви отърва да го тълкувате както ви харесва,тоест за Вас смисъла е неясен.

--- End quote ---
Няма какво да тълкуваш, няколко ясни прости думи. По никакъв начин не можеш да им намериш друго тълкувание освен букваланото, колкото и да ровиш и да се мъчиш.

tersid:
Така е ,щото на елементарния български национализъм винаги му  се иска да търси оправдание за гнусната си политика в думите на едни лаик.

Hashashin:

--- Quote from: tersid on March 11, 2010, 10:48 ---Така е ,щото на елементария български национализъм винаги му  ме се иска да търси оправдание за гнусната си политика в думите на едни лаик.

--- End quote ---
Съгласен съм с теб, че тези думи са използвани за Възродителните процеси, които аз лично осъждам. Но много думи на свестни хора са били използвани не по своето предназначение и със съвсем друга цел, за кофти мероприятия. Най добър пример мога да ти дам с Коран и Керим. Нали джихад първоначално значи война с неверието вътре в душата на човека, война която той води със самия себе си. А в една по-късна епоха джихад се води срещу "неверниците", като в тяхното число са сложени и християните, което пък само по себе си също е изопачаване и преиначаване на Коран и Керим.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version