Български > Дискусии

Речта на помака Митхад Паша !

<< < (6/59) > >>

halikan:
teo napalno sam saglasen steb i s versiata do koyato si stignal pravilnata 4e pomacite sa naslednici na pe4enezi i kumani samo 6tesi pozvolya date dopalnya ima i pomaci naslednici na yurucite,jiv i zdrav teo koi yuruk koi pe4eneg koi kuman vsi4ki sme bratya

Dobrev:

--- Quote ---Metka: Mnogo sajaliavam Boyandobrev - vidiah klipovete ti nai posle ,v tqh si ka4il snimki na moi roditeli i praroditeli, koito ne sa sred jivite.
ne bih jelal po takav na4in da badat pokazvani.
--- End quote ---

Metka, moje da imame razlichiya po mnogo temi, no v sluchaya sym syglasen s teb.
Uvajavam jelanieto ti da zapazish lichnite si snimki ot publichnost i za tova shte gi svalya ot klipovete.

Pozdravi!
Boyan.

Пламен Пасков:

--- Quote from: halikan on August 11, 2008, 13:09 ---teo napalno sam saglasen steb i s versiata do koyato si stignal pravilnata 4e pomacite sa naslednici na pe4enezi i kumani samo 6tesi pozvolya date dopalnya ima i pomaci naslednici na yurucite,jiv i zdrav teo koi yuruk koi pe4eneg koi kuman vsi4ki sme bratya
--- End quote ---
Хубаво се съгласявате, ама няма ли някой да я подокаже все пак тази теза най-накрая?

rodoplar:

--- Quote from: halikan on August 11, 2008, 13:09 ---teo napalno sam saglasen steb i s versiata do koyato si stignal pravilnata 4e pomacite sa naslednici na pe4enezi i kumani samo 6tesi pozvolya date dopalnya ima i pomaci naslednici na yurucite,jiv i zdrav teo koi yuruk koi pe4eneg koi kuman vsi4ki sme bratya

--- End quote ---

Siguren li si? Pomacite sa prosto pomaci i te ne sa bratq s bylgarite za6toto bylgarite sa ot turci proizhod

Mangr:
Plamene idi da pochetesh vreme rasdelmno oshte malko:)
ta moje i ti da se samuusasnaesh :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version