Български > Дискусии
Речта на помака Митхад Паша !
Hat:
--- Quote from: Балканджия on March 11, 2010, 11:17 --- За разлика от теб не съм кон с капаци. Гледам, уча се и говоря с народа. Няма нещо което да не искам да видя или чуя, защото всичко е важно. А народа знае 2 и 200. Табелите ги чета и както са се чели преди 1934 и след това, бъди спокоен.
--- End quote ---
Аз немога да намеря точни думи за да те охарактеризирам.Спри и се опомни момче.Ти си като гьската,която може да лети но не го прави,като лястовицата може да плува но не го прави,като рибата може да ходи но не го прави като ягуара.Наистина се поопомни.Приятелски сьвет нищо друго.
Hashashin:
--- Quote from: hat on March 11, 2010, 11:29 ---Нищо подобно това е плод на развинтената ти фантазия.Ако искаш това би трябвало да ме заколиш или аз тебе.Квото сабя покаже.
--- End quote ---
Немойте са кла бре! Айтува сме сме са сбрали на мохабет а не да са колим.
Hashashin:
--- Quote from: hat on March 11, 2010, 11:34 ---Аз немога да намеря точни думи за да те охарактеризирам.Спри и се опомни момче.Ти си като гьската,която може да лети но не го прави,като лястовицата може да плува но не го прави,като рибата може да ходи но не го прави като ягуара.Наистина се поопомни.Приятелски сьвет нищо друго.
--- End quote ---
Ами като не можеш да намериш думи, прочети малко книги барем ти се обогати речника. А с това че лястовицата може да плува, а рибите да ходят просто изби щъркелите. Заслужаваш нобелова награда за биология и собствена рубрика в Animal Planet след тези си епохални открития :)))
sirrio:
--- Quote from: hat on March 11, 2010, 11:29 ---Нищо подобно това е плод на развинтената ти фантазия.Ако искаш това би трябвало да ме заколиш или аз тебе.Квото сабя покаже.
--- End quote ---
Айде сега пък ще се колиме! Що така бе hat? Как ти дойде това на акъла?!:D
EvroPOMAK:
Ей, людье, от тие големи Огньове детьу си подхварльяте насам-натамь, да ни земете да възпламените сойья саять, че требва да рукамье, най-добрия пожарникар в света да го гаси! :o
Ама той, чилякьа, май си има други по-гульеми дертьове сигья и докать сьа усетимь, сме пламнальи и сме изгорели всичкиьть миллеть садевьа! ;D ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version