Български > Дискусии

Речта на помака Митхад Паша !

<< < (57/59) > >>

Hat:

--- Quote from: Сивин on December 15, 2010, 22:23 ---М -да, чак до болка -разбира се че е така - но пашата не е бил ясновидец разбира се, а учен за времето си човек, та е бил доста наясно с етническото многообразие в империята и даже е предавал знанията си на другите в случая на западняците, макар че и те тогава не са пасли трева, ами са били наясно с това онова.
Извъртането на 360 градуса на думите му- е смехотворно.
Относно това ,че си наясно с начина ми на мислене, считам че е редно да те уведомя относно грешката която си напът да направиш, като си мислиш че ти е ясно как мисля аз.
Някой тука бе писал, че на бялото му викат черно ,по незнам какви си съображения -е аз викам да го не повтарям ,не е нужно.

--- End quote ---
Това извьртане на думите му и да искаме няма как да го направим разбираме го точно така както го е казал,това че ти не можеш да вникнеш в скритият подтекст си е твой проблем.Много тьнко обидчив си иначе бих могьл да бьда и по ясен но  пак ще започнеш да ми напомняш за етика и морал,които ти не спазваш но иначе ни ги вреш под носа постоянно.Никога не казваме на бялото черно,защото гледаме на света с широко отворени очи друг е вьпроса,когато някой от вас или е махмурлия или има тьмни очила и започва тук да ни поучава кое как трябва да бьде.Решението е просто трябва да поотрезнее или просто да разбере,че е с очила и трябва да ги свали.Над някои неща просто трябва да се поразсьждава,за да сепроумеят при наличие на такова желание разбира се  а не да се кара по инерцията набрана от десетилетия.

Rasate:
Един гениален учен бе казал "думите и фразите казани от един човек са изначало прости и с показателен смисъл,в последствие ние живите след тях ги усложняваме и търсим в тях скрит подсмисъл

Не правете грешката на мекедонистите да търсят подсмисъл във фразите и писанията на техните и наши революционери,които са се самоопределяли съвсем точно.

Сидхарта:
Честно казано, не знам въобще защо дискутираме думите на пашата ,та те са толкова ясни ,че повече от това не може и да бъде.
Но тука, се сблъскваме с друг феномен, чете се между редовете а редовете не се четат -просто защото не се харесват.
Но от ден на ден по интересно става - може пък някой достоен на Дан Браун да се пръкне сред съфорумниците ни.
Може пък това да си ти приятелю Hat- и да не се обидиш, това е комплимент.

Hat:

--- Quote from: Rasate on December 16, 2010, 15:38 ---Един гениален учен бе казал "думите и фразите казани от един човек са изначало прости и с показателен смисъл,в последствие ние живите след тях ги усложняваме и търсим в тях скрит подсмисъл

Не правете грешката на мекедонистите да търсят подсмисъл във фразите и писанията на техните и наши революционери,които са се самоопределяли съвсем точно.

--- End quote ---
Гениалните неща са най прости това е простата истина.Такава е истината и за помаците факт е че сме тук от векове и все още ни има сьхранили сме се непокьтнати стотици години.Много хора обаче с  "големи" глави не искат да го осьзнаят и проумеят и започват да правят всякакви идиотщини само и само да вкарат някого в заблуждение и да всеят в душата му семето на  сьмнението и несигурността.Винаги обаче са стигали и удряли на "твьрдо"  вьпреки нечовешките изтезания на които сме били подложени.При помаците няма революционери всичко е сьхранено в родовата памет и именно за това е толкова трайно и постоянно.

Hat:

--- Quote from: Сивин on December 16, 2010, 16:04 ---Честно казано, не знам въобще защо дискутираме думите на пашата ,та те са толкова ясни ,че повече от това не може и да бъде.
Но тука, се сблъскваме с друг феномен, чете се между редовете а редовете не се четат -просто защото не се харесват.
Но от ден на ден по интересно става - може пък някой достоен на Дан Браун да се пръкне сред съфорумниците ни.
Може пък това да си ти приятелю Hat- и да не се обидиш, това е комплимент.

--- End quote ---
Честно казано според теб не трябва да има и помаци.Но тук се сбльскваме с друг феномен нестига,че ги има помаците ами те могат да четат и да пишат на всичкото отгоре и между редовете.Стига бе.Но от ден на ден все по интересно става , 8) помашки интернет сайт се е появил и не стига това ами е и на пьрво място по посещаемост.Ама не може така бе моля ви се.Прекалено е. :o :o :oПрогледни приятелю Сивин ние сме един до друг а ти дори не ме забелязваше,защото мислеше,че аз цял живот трябва да пьлзя.Не се изненадвай ако се прькне и някой по достоен от Дан Браун сред сьфорумниците ни.Няма да сьм аз бьди спокоен,но сьс сигурност ще има такьв помак.Вземи си успокоително преди да легнеш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version