Български > Дискусии
Речта на помака Митхад Паша !
halikan:
az gi izlojih nyakolko pati no nerazbiram koi i za6to me iztri
Пламен Пасков:
--- Quote from: halikan on August 14, 2008, 13:18 ---az gi izlojih nyakolko pati no nerazbiram koi i za6to me iztri
--- End quote ---
Е, не съм аз, честна дума.
И ще се радвам, ако поне данните можете да ги изложите отново.
Данните, не субективното ви мнение
Тоска:
@halikan
Мисли каквото искаш и пиши каквото искаш. че имаш възможността да пишеш свободно на всякаква тема.
halikan:
gospodin paskov az sam nameril istinata za sebesi s tazi istina po4ina i dyadomi na 100g,kazvalmie sa6to za negoviya dyado toi sa6to e po4inal s tazi istina dyadomi e nosel imeto na negoviyat dyado,az nosya negovoto kravta voda nestava,jivi i zdravi
Пламен Пасков:
--- Quote from: halikan on August 14, 2008, 13:45 ---gospodin paskov az sam nameril istinata za sebesi s tazi istina po4ina i dyadomi na 100g,kazvalmie sa6to za negoviya dyado toi sa6to e po4inal s tazi istina dyadomi e nosel imeto na negoviyat dyado,az nosya negovoto kravta voda nestava,jivi i zdravi
--- End quote ---
Не става, две мнения няма, и точно тази теза защитавам и аз.
Само че, като ставаше дума за произхода на помаците, нещата не се изчерпват на ниво дядо-прадядо (което е само 100 години назад), а далеч по-назад във времето: 16-17 век, 7-8 век, даже и 1000 години преди Христа.
За тези времена едва ли можете да чуете нещо от непосредственните си деди, или те да ви дадат достоверна информация.
Древните хронисти обаче могат.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version