Български > Помаци

Документи относно помаците/Documents About Pomaks

<< < (38/70) > >>

Сидхарта:
Овое камень го не познавам, ама познавам ората там-камень от секаде може да се донесе-може да е патувал камено ,така де,нищу се не знае, види ми се дека го товарат с многу тежки теории.
Дали не е дошел от друг Мадан-имало е такива.

mechta:
Ако годината по Хиджра е 1310, както твърди Боян, то прибавяме още  640 и вижте годината на строежа на Маданската джамия - според мен този надписизлиза че е написан 1950 година, тъй ,че Бояне много си прав в изчисленията - просто се върни поне във втори клас за сега.

Hashashin:

--- Quote from: Gelina on April 21, 2010, 16:29 ---
Балканджия, поне веднъж кажи нещо смислено. И не си прави самореклама! ;)

--- End quote ---
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Hashashin:

--- Quote from: mechta on April 21, 2010, 16:34 ---Ако годината по Хиджра е 1310, както твърди Боян, то прибавяме още  640 и вижте годината на строежа на Маданската джамия - според мен този надписизлиза че е написан 1950 година, тъй ,че Бояне много си прав в изчисленията - просто се върни поне във втори клас за сега.

--- End quote ---
По хиджра се добавя принципно 622 години , но тъй като този календар е лунен си има и още по сложни изчисления Мечта!

muti6:

--- Quote from: Балканджия on April 21, 2010, 16:41 --- По хиджра се добавя принципно 622 години , но тъй като този календар е лунен си има и още по сложни изчисления Мечта!

--- End quote ---
Видно е,че специалистите станахте много!!!Айде,разяснете ни ги тези сложни нещица и изчисления, та един път за винаги да ни се проясни.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version