Български > Помаци

Документи относно помаците/Documents About Pomaks

<< < (60/70) > >>

skoti3:
Абе kor_nica нямаш ли си друга работа. Да ти имат "достоверните" източници и разсъждения. Да Баба Ванга познава много неща, но други не е. Но в това не е проблема - няма да се мъча за неща, които могат да се случат след години, през които може и да не сме живи. А и първо аз не съм поставял въпроса за бъдещето на ЕВРОПА. Това не ме интересува - каквото става ще става. По добре ще е, да не те тревожат неща, които са само предсказания.

KaraIbrahim:

--- Quote from: PETER on August 31, 2010, 19:39 ---Не бе брадчед. Тезата е следната:
Емигрирват мюсюлманите в една богата европейска държава, правят я мюсю.манска и бедна,
и се появява въпроса,  после къде ще емигрират? :)

ПП. Ако продължиш на латинеца няма да отговоря.

--- End quote ---
  Петре,слизаш под нивото си с такива примитивни разсъждения.
Досега съм се чудил защо една Саудитска Арабия е богата-нали и тя е мюсюлманска?
 Може би затова,че не е в Европа?

sirrio:
Саудитска Арабия е богата само поради една единствена причина - че има много петрол. Ако го нямаше петрола арабските страни щяха още да живеят в 18-ти век, това и децата го знаят.

PETER:
Анджек.
Намерете ми поне една мюсюлманска държава богата без петрол и ще приема че тезата е примитивна. :)

Другото интересно за Саудитска Арабия, и богатите от петрол мюсюлмански държави, е че те не приемат имигранти а гастърбайтъри. Дори мюсюлманите там идват като гасърбайтъри и нямат граждански права. Т.е. имигрантите идват, работят няколко години, и си отиват без да получат някакви граждански права. Напротив в богатите европейски държави мюсюлманите отиват и стават граждани.

fotakiev:

--- Quote from: Süleyman on August 30, 2010, 20:05 --- Да това е истината, нека сами да помислим от кои сме ние или нека да изберем от кои да сме! Не е важно да си от тази или от онази религия, важното е да сме човеци (не хора, а човеци), а ако сме такива то Бог, (природата, висшата сила, шесто чувство) или както искате го наречете, той ще ни покаже верният път!

--- End quote ---
Явно си зависи от човека,защото много хора не разсъждават като Теб  :'(
Поздрав за мнението и извинение кум Тоска!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version