Türkçe > Pomak gelenekleri

her defasında yeniden görmeye değer güzellikte pomak kültürü

(1/2) > >>

daylek:
http://video.google.com/videosearch?q=pomaklar&emb=0&aq=0&oq=pomak#

daylek:
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=anti-sansur&lid=7349

türkiyeden girip videoyu izleyemeyen arkadaşlar lütfen yukardaki link ile anti sansür programını indirin ve izleyin ben bişiy kaybetmedim tam tersine pomaklar bulgardı yok türktü tartışmalarından feci şekilde sıkılmışken bu videoyu fark ettim ve gözlerim harika bir görsel şölen yaşadı keza kulaklarımda öyle. hazırlayanların eline sağlık kesinlikle içinde duygu barındırıyor... :)

Adem1:
  Degerli kardesim neden endisen var ne oldine?
  Sen ve sizler Osmanli torunlarisiniz,Viena kapilarina dedelerimiz isliami yaymak için Anadoludan çikmislar.
  Biz Osmanliya boyun egmemisik (osmanli kardeslerimize)gyavurlarin bugun siz bulgar kokenlisiniz demelerine mi kafalarimizi takalim?

daylek:
endişeliyim çünkü farklı ülkelere yerleşmiş pomaklar bulundukları ülkelerle ilgili sıkıntıları ve yaşadıkları ülkelerde kendileri ile ilgili yaklaşımlara göre, farklı ülkelerde aynı kökten ve kültürden gelen pomak kardeşlerine deli gibi ve acımasızca saldırabiliyor. her farklı ülkede yaşayan pomak sanki sadece kendi pomakmış gibi hareket etmesi ve diğerlerini inkar etmesi çok acımasızca ve yanlış. biri bana kalkıp ya bak o pomakmış ama aslında değil ama o kendini türk gibi de hissetmiyomuş derse bundan daha fazla bişi beni yaralayamaz. böylede bir yere varılmaz...

Ади:

--- Quote from: daylek on September 15, 2008, 11:19 ---endişeliyim çünkü farklı ülkelere yerleşmiş pomaklar bulundukları ülkelerle ilgili sıkıntıları ve yaşadıkları ülkelerde kendileri ile ilgili yaklaşımlara göre, farklı ülkelerde aynı kökten ve kültürden gelen pomak kardeşlerine deli gibi ve acımasızca saldırabiliyor.

--- End quote ---

daylekcim, bence pomaklarin tabiatinda saldirmak gibi bi sey yok, olamaz da , boyle bir seye sahid olmussan bu adam pomak degilmis anlamina geliyo.. turkiyedeki pomaklari pek tanimiyorum ama bulagristandakiler sakin insaniz misaririmiz oldugunda ve draginavaya gittiginde anlarsin insallah  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version