Български > Bестник

Майка на помак прокле сина си заради любов с християнкa

<< < (9/15) > >>

Gelina:
Това си е твое мнение! Всеки има право на такова! :) никъде не съм споменала,че няма проблеми! Проблеми си има във всички бракове! Никъде не е по "мед и масло"!

halikan:

--- Quote from: Gelina on November 14, 2008, 09:15 ---Това си е твое мнение! Всеки има право на такова! :) никъде не съм споменала,че няма проблеми! Проблеми си има във всички бракове! Никъде не е по "мед и масло"!

--- End quote ---
da Geli nikade nee po med i maslo,no iti govori6 taka za6toto nyama6 blizki i priyateli postradali po tozi na4in,dano i ALLAH te otblasne nikoga dane vidi6 takiva tragedii,nee korektno i az dati razkazvam podrobno za slu4aite koito poznavam,no ubedensam 4e ako gi be6e 4ula 6te6e dasi preobarne6 mnenieto

Snake:
Pirin -22,neshto me hvurlqsh v orkestura,ot koe si selo,da proverq tezi sofiqnki i tezi snahi doshli ot Portugaliq,neshto nese vruzva.Nesum kazal 4e boq opravq jivota,nai-trudno se jivee s piqnica zapomni go ot men.No nie pomacite {mujete} nemojem da sujitelstvuvame s bulgarka,nesum kazal s ruskinq,germanka,franzuzoika a s bulgarka.No vsqko pravilo ima izklu4enie,sega ako mi kajesh ,4e tazi sofiqnka e priela islqma i nosi shalvari mnogo shte me ozada4ish.A muja i e s bulgarsko ime NALI.

PNK2003:
Жената да сложи шалвари и да приеме исляма...  Тези обстоятелства ли биха обуславили щастлив брак? 

Snake:
Zaduljitelno da prieme islama ina4e kakva pomakinq shte e ako e s  hristiqnka religiq.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version