Български > История

Археологически разкопки край с. Барутин

<< < (22/26) > >>

Chechliya:

--- Quote from: Пламен Пасков on November 08, 2008, 15:22 ---Българите, Чечлия, за разлика от турците са в Родопите от хилядолетия (вижте все пак темата "траки = пеласги = българи, и ако имате нещо против и аргументирано, изложете го)

--- End quote ---

Хех, на достатъчно много места в нета ви опровергаха националистическите и панславистки идейки. Няма нужда да цапаме и този форум с фантасмагории.

Пламен Пасков:

--- Quote from: Chechliya on November 08, 2008, 15:28 ---Хех, на достатъчно много места в нета ви опровергаха националистическите и панславистки идейки. Няма нужда да цапаме и този форум с фантасмагории.

--- End quote ---
Цитирайте поне едно, ако разполагате с такова, или копирайте "опровержението", ако смятате, че ще издържи проверката на документите и историята
Прочее, панславистки идеи не съм излагал НИКОГА и НИКЪДЕ.
Това е лъжа!
Подозирам, ваша.

al-fatiha:

--- Quote from: Пламен Пасков on November 08, 2008, 15:28 ---Титлите ги вземат само тези, които са ги дали. И ако вие не смятате да се наредите сред моите преподаватели и научни ръководители, ще си останете с мераците и с препоръките.
Научните работници имат задължението да се стараят да говорят с езика на доказателственната и проверяема наука, без значение от коя област е.
Вашите асоциации между мен и вашата учителка по история са си ваши, но са не научни и бездоказателственни.
Аз излагам цитати и проверяеми данни.
Ако спорите, спорите не с мен, а именно с хронистите.
А дали ще им вярвате, това си е вече персонален въпрос, който не ми е специалност.

--- End quote ---

Кое от казаното от мен е "ненаучно и бездоказателствено" от горния пост? И въобще от казаното от мен досега тук и във форума на Сербест Коркмаз, откъдето знам първо за Вашата личност?

Слава Богу, че признавате, че сте се учил някога от някого и не игнорирате преподавателите Ви. Това Ви прави чест.

Пламен Пасков:

--- Quote from: al-fatiha on November 08, 2008, 15:32 ---Кое от казаното от мен е "ненаучно и бездоказателствено" от горния пост? И въобще от казаното от мен досега тук и във форума на Сербест Коркмаз, откъдето знам първо за Вашата личност?
--- End quote ---

Напомням:

--- Quote ---Вашите асоциации между мен и вашата учителка по история са си ваши, но са не научни и бездоказателственни.
--- End quote ---

--- Quote ---Слава Богу, че признавате, че сте се учил някога от някого и не игнорирате преподавателите Ви. Това Ви прави чест.
--- End quote ---
Да съм признавал?
Че някой питал ли ме е? Или ме е обвинявал в това?
Или съм го отричал...
Странно изречение формирахте.
Може да съм тъп, но не схванах скрития му смисъл, защото явният също ми убягна...

Chechliya:
Да бе, славяните, траките и прабългарите били едно и също. Демек цяла източна Европа до централна Азия, от Балтика до Бяло Море и от Германия до Урал все българи. Добре, хайде да го наречем "панбългаризъм". Автохтонците сте големи шегаджии - болни националисти, дето цял свят ви се смее на простотиите.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version