Български > История
Археологически разкопки край с. Барутин
Chechliya:
Аз да нямам карта от ДС, че да си пиша данните от нея в подписа по интернет форумите... Когато излезе книгата ми, ще ми видиш името, не се безпокой.
Пламен Пасков:
--- Quote from: al-fatiha on November 08, 2008, 16:05 ---Графомани дал Господ. Само че, ако не се виждате сред тях, полза няма да има да обяснявам защо смятам така.
Уважавам Ви, защото устоявате своето мнение. Опитвате се да го докажете, но за съжаление го правите по някакъв твърде пристрастен начин.
--- End quote ---
Естественно, че съм пристрастен!
Който ви каже, че е обективен, просто лъже хората или себе си!
Но се старая да боравя с проверяеми и доказуеми документи и източници.
Пламен Пасков:
--- Quote from: Chechliya on November 08, 2008, 16:10 ---Аз да нямам карта от ДС, че да си пиша данните от нея в подписа по интернет форумите... Когато излезе книгата ми, ще ми видиш името, не се безпокой.
--- End quote ---
Много плоско и изтъркано..
Аз също нямам такава карта, ако това се опитвате да ми инсинуирате.
Но ръководството на политическите ви чадъри, вдъхновители и ментори имат всички, до един, и са преки участници и архитекти на този процес, за който искахте да мъстите на българите и другите християни.
al-fatiha:
Казах Ви, че става дума за "твърде пристрастен начин". Имайте мярка.
Докторе, не съзнавате ли, че някои хора искат да запазят анонимността си?
Или очаквате всички да си дадем данните?! В този свят?!...
Пламен Пасков:
--- Quote from: al-fatiha on November 08, 2008, 16:17 ---Казах Ви, че става дума за "твърде пристрастен начин". Имайте мярка.
Докторе, не съзнавате ли, че някои хора искат да запазят анонимността си?
Или очаквате всички да си дадем данните?! В този свят?!...
--- End quote ---
Съзнавам го.
Но не виждам достойни за уважение мотиви в това.
Защото обикновенно именно тия, анонимните, ги размахват най-големите знамена, призиви, обвинения, и все те говорят от името на всички помаци, на всички турци, на всички българи, на всички арийци или каквито се сетите там. И като почнеш да им осветяваш самоличността, и реват на умряло - зер, правата им нарушили...
А че ги дрънкат такива, които могат да запалят чергите на хората, както вече многократно е ставало на Балканите, даже и в последните 1-2 десетилетия, тия права на хората да си живеят спокойно кучета ги яли!
Тяхната интернет анонимност и начесването на мижитурското им его е по-важна!
не ме разбирайте погрешно: ако човек си пише под интернет-ник и си излага вижданията и мотивите и уважава и се вслушва в чуждите такива, и си знае мярката на изказа и си носи отговорностите за писанията, това е едно.
Но тук визирам съвсем други кандидат-отмъстители, които според мен изпълняват повелите не на съвестта си, а на политически централи, на което аз благосклонно и пренебрежително не мога да гледам и няма да подмина...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version