Български > Помаци
Версии за етимологията на названието "Помаци"
Hat:
--- Quote from: fotakiev on February 03, 2010, 20:26 ---г-н Дорсуски, това което сте написали е поредно свободно съчинения!Доказателства пак няма!!!
Продължаваме да чакаме ДОКАЗАТЕЛСТВАТА с нетърпение.
Това , което ме учудва ,е че има хора като Хат,Хадж,Европомак и не само ,които ви се връзват на измислиците ,а това е слабо казано обезпокоително. Просто показва нивото и познанията на аудиторията ви....
П.С.Аз лично ще изчакам да постнете всичко което имате да ни кажете и тогава,ще пиша конкретно
--- End quote ---
Лично аз смятам,че нивото ми а и на аудиторията е такова,че да можем да различаваме истината и измислицата.Самият факт,че сме тук и те понасяме вьпреки помията,която изливаш е достатьчно красноречив за нивото и разбиранията ни.Това,че не ти отьрва и ме споменаваш ми носи наслада и то голяма,за което истински ти благодаря.
fotakiev:
Шуми,гузен не гонен бяга а?
И ти ли си съгласен с съчинението на Дорсунски..,че се засегна?
Чисто и просто понеже написаното с очаквано продължение е много елементарно и наивно,се чудя как изобщо някои с малко поне познания,ще се довери за истинност,защото всичко е АБСУРДНО!
Ако ти и болшинството от хората в сайта и конкретно Хат,Хадж и Европомак смятат версията за арабски произход за по-правдива от версията за български произход и всички ,които отхвърлят тезата на Дорсунски и смятат ,че помаците са си българи мюсюлмани(теза подкрепена с десетки документи) не са добре дошли в сайта, то тогава наистина съм си загубил времето толкова много месеци тук и ще си прав да се дразниш от присъствието ми(ни)..,защото само ти(ви) пречим и заглушаваме "най-правдивите" версии и истини...
Когато няма аргументи за дадена таза и се изпитва страх винаги се бяга от дискусия ,защото може да се види тогава кой е прав и да се види тогава съвсем ясно кой точно е лъжец-фалшификатор и пропаганд-провокатор .... затова най-добре не гони както правят някой хора тук непрекъснато и в дискусията ще се отдели истината от лъжата.
muti6:
--- Quote from: fotakiev on February 03, 2010, 21:26 ---Шуми,гузен не гонен бяга а?
Чисто и просто понеже написаното с очаквано продължение е много елементарно и наивно,се чудя как изобщо някои с малко поне познания,ще се довери за истинност,защото всичко е АБСУРДНО!
Ако ти и болшинството от хората в сайта и конкретно Хат,Хадж и Европомак смятат версията за арабски произход за по-правдива от версията за български произход и всички ,които отхвърлят тезата на Дорсунски и смятат ,че помаците са си българи мюсюлмани(теза подкрепена с десетки документи) не са добре дошли в сайта, то тогава наистина съм си загубил времето толкова много месеци тук и ще си прав да се дразниш от присъствието ми(ни)..,защото само ти(ви) пречим и заглушаваме "най-правдивите" версии и истини...
Когато няма аргументи за дадена таза и се изпитва страх винаги се бяга от дискусия ,защото може да се види тогава кой е прав и да се види тогава съвсем ясно кой точно е лъжец-фалшификатор и пропаганд-провокатор .... затова най-добре не гони както правят някой хора тук непрекъснато и в дискусията ще се отдели истината от лъжата.
--- End quote ---
Фотакиев,оти са косиш,кат ке ти мине??? ;)
Shumarov:
--- Quote from: fotakiev on February 03, 2010, 21:26 ---Шуми,гузен не гонен бяга а?
--- End quote ---
Наречи ме параноик, но този стил ми напомня на един друг поддръжник на "българската" теза за произхода на помаците, или на названието!
Както и да е, товарищ Паци, или фоти, или който си!
Не ти дължа обяснение за моето кредо, а и не мисля, че то е разбираемо от хора с твоите предразсъдъци!
Гузен никога не съм и най-малко пред тебе! Не мога, обаче да си обясня търпението, което проявяват администраторите към тебе! Сега се убеждавам, че съм бил прав, като ти наложих бан за помията, която беше копирал за Рибново и за връзката с не помня каква повърня беше!
Даже някои наивници ти бяха посветили тема за цензурата, или за гласът на форума!
И имаш наглостта да подлагаш под съмнение нивото на форума!
Ти можеш да имаш милион дипломи и титли, но нямаш елементарното възпитание да се държиш учтиво!
Може да си самият автор на учебниците по история на България, но съмнението ти в интелектуалното ниво на аудиторията е неприсъщо за ерудит, какъвто претендиташ, че си!
PNK2003:
--- Quote from: Shumarov on February 03, 2010, 20:35 ---За твоите изискани критерии би бил подходящ по-изискан форум, където се доверяват само на тезата на "Време разделно"-иди там и се радвай на всеобщо одобрение, или одобрявай тезите на БКП за произхода на помаците! Даже няма да ти се наложи да бъдеш нетърпелив!
--- End quote ---
Това, че голяма част не одобряваме абсурдните тези на г-н Дорсунски, не означава, че споделяме тезите на БКП, "Време разделно" и т.н. В случая разсъждаваш на принципа, ако не е бяло, то е черно, но забравяш, че има още милиони цветове...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version