Български > Помаци

Версии за етимологията на названието "Помаци"

<< < (45/105) > >>

Shumarov:
Не знам как се получи така, че се оказах в ролята на адвокат на Г-н Дорсунски!?

--- Quote from: PNK2003 on February 04, 2010, 15:50 ---До Шумаров специално:

Според теб не е ли абсурд г-н Дорсунски от една страна да твърди, че названието помак е с пропагандна цел за асимилация на арабското малцинство, а от друга - да учредява партия точно с това наименование?

??? ??? ??? 

--- End quote ---

Моето мнение за Г-н Дорсунски е положително, докато не се убедя в неговата недобронамереност, или непочтеност! Такова нещо засега не се е получило.
Надявам се да не очакваш да се включа в злобната атака срещу него!?

--- Quote from: fotakiev on February 04, 2010, 15:55 ---П.С.Шуми,пак горовиш несвързано без да има общо с мен,а и сам каза за себе си - параноично!Знам,че съм ти трън в очите от появяването ти в края на юли месец и се дразниш от присъствието ми.Или дискутирай с мен по дадена тема или не разговаряй така на сляпо и на лична основа.Ако имаш да ми казваш нещо имам е-майл или ми пиши на лични,защото се разводнява дискусията и се получава само поредно заяждане.

--- End quote ---

Научи смисъла на думичката "автоирония" и си вземи малко от нея, ако ти е останало място в мозъка от Великобългарска Шовинистична Литература и история!

ЕvroPOMAK:
Системна Грешка!

ЕvroPOMAK:

--- Quote from: PNK2003 on February 04, 2010, 16:50 ---Ако аз например постоянно обяснявам колко грешна е комунистическата идеология, а утре се появя на страниците на вестниците като учредител на партия "Комунистически прогрес", то какъв извод ще си направиш за мен?   ??? ;)
--- End quote ---
Че, всеки индивид който е човек се развива, променя се и прогресира, редом с промяната и прогрес на мисленето, мнението и мирогледа за околните събития и обществото!  8)
Всеки човек който се развива търпи постоянна промяна на възгледите си, иначе да си бехме останали в каменната ера или в Адемската градина, без това да се отнася за Дарвинистичната теория за произхода на человека!  ;D  ;)

PNK2003:

--- Quote from: ЕvroPOMAK on February 04, 2010, 18:16 ---Че, всеки индивид който е човек се развива, променя се и прогресира, редом с промяната и прогрес на мисленето, мнението и мирогледа за околните събития и обществото!  8)
Всеки човек който се развива търпи постоянна промяна на възгледите си, иначе да си бехме останали в каменната ера или в Адемската градина!  ;D  ;)

--- End quote ---

:) :) :)  Без коментар. Явно сериозно няма как да дискутираме ;)

PNK2003:

--- Quote from: Shumarov on February 04, 2010, 17:32 ---Не знам как се получи така, че се оказах в ролята на адвокат на Г-н Дорсунски!?

Моето мнение за Г-н Дорсунски е положително, докато не се убедя в неговата недобронамереност, или непочтеност! Такова нещо засега не се е получило.
Надявам се да не очакваш да се включа в злобната атака срещу него!?

--- End quote ---

Шумаров,

Не атакувам г-н Дорсунски, още повече злобно.  След като той издава книги и е в публичното пространство, би следвало да не очаква, че всички ще възприемат сляпо идеите му.  В този смисъл нормално е и да търпи критика.  Аз съм един от хората, които не са съгласни с част от тезите му и ги считам за абсурдни.  Посочил съм конкретно за какво става дума. 

Не познавам лично г-н Дорсунски и на този етап не мога да съдя за неговата почтеност и добронамереност, а и не е необходимо да го правя.  Тук в действителност не обсъждаме дали той е почтен и добронамерен, а теориите му.  Правиш ли разлика?

Чарлз Дарвин може би е бил доста почтен и добронамерен човек, но не всички са съгласни с неговите теории ;)   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version