Български > Помаци

Версии за етимологията на названието "Помаци"

<< < (13/105) > >>

heasiel:
1.Ние не отричаме Иса(Исус)
Исус не е и при християните БОГ. Исус е част от Бога но ...  темата е дълга.
Има и най различни тълкувания по темата.

2.Значението на сюнета е вече програма днес във борбара срещу СПИН.
Да поробиш жените не е решение за проблема. Всяка жена има право на самоопределение и право на собствени представи по темата.

3.Чистотата и след тоалетна и пред молитва
Няма нищо общо със рака на матката. Рака на матката е продукт на микроорганизми който се предават при копулация. (Ако мъж ходи много по жени, може да зарази жена си без тя да е виждала друг мъж).

4. алкохолно въздържание и сексуално приличие са основата на живота
Не ми разправяй само че във мюсюлмански държави се не пие. Пие се но тайно!
Където не се пие са пи цял ден дрогирани (Афганистан, Иемен, ...)

5.Едномесечното гладуване по време на Рамазан са полезни за здравето.
Не е съвсем вярно! Гладува се зял ден а след това се яде яко.
Това също не е много здравословно

6.Мюслюманството винаги дава път на доброто
Исторически точно обратното е доказуемо а за настоящето даже да не почваме ...

6.Исляма не разделя хората а ги пощрява
Гяур? Така турците който живеят във Германия наричат германците.
Допълнителни коментари са излишни

teo:
Можете да ме наречете колкото искате гяур.Думата не е обидна а значение на друговерец.А и много знаем там техните неонацисти как запалват техни къщи....и загиват невинни хора които са вдигнали икономиката ви уважаема Хеасил и то работейки във най непривлекателните сектори.А знаем какво беше състоянието на Германия след  вторта световна война.Именно емигрантите от Турция и мнбого дсруги страни помогнаха на страната ви.Законите във мюслюманския свят никога не пощряват дрогата.Хванат ли е закона строг.А във "цивилизована Европа" Холандия - място на разрешени кафета и барове за употреба на марихуана и ....разбира се гей цетър.Имат си парламентарна Гей партия. ;D

heasiel:

--- Quote from: teo on September 12, 2008, 21:40 ---Можете да ме наречете колкото искате гяур.Думата не е обидна а значение на друговерец.А и много знаем там техните неонацисти как запалват техни къщи....и загиват невинни хора които са вдигнали икономиката ви уважаема Хеасил и то работейки във най непривлекателните сектори.А знаем какво беше състоянието на Германия след  вторта световна война.Именно емигрантите от Турция и мнбого дсруги страни помогнаха на страната ви.Законите във мюслюманския свят никога не пощряват дрогата.Хванат ли е закона строг.А във "цивилизована Европа" Холандия - място на разрешени кафета и барове за употреба на марихуана и ....разбира се гей цетър.Имат си парламентарна Гей партия. ;D

--- End quote ---

Не си ме разбрал или грешно се изразих
Турците наричат германците гяури (когато са си между тях).
Та не ми говори за толерантност!

heasiel:

--- Quote from: teo on September 12, 2008, 21:40 ---Можете да ме наречете колкото искате гяур.Думата не е обидна а значение на друговерец.А и много знаем там техните неонацисти как запалват техни къщи....и загиват невинни хора които са вдигнали икономиката ви уважаема Хеасил и то работейки във най непривлекателните сектори.А знаем какво беше състоянието на Германия след  вторта световна война.Именно емигрантите от Турция и мнбого дсруги страни помогнаха на страната ви.Законите във мюслюманския свят никога не пощряват дрогата.Хванат ли е закона строг.А във "цивилизована Европа" Холандия - място на разрешени кафета и барове за употреба на марихуана и ....разбира се гей цетър.Имат си парламентарна Гей партия. ;D

--- End quote ---

Всеки е за себе си отговорен и религии нямат право на намеса.
Това е така и така трябва да остане!

Защо да няма Гей партия? Те са малцинство със определени убеждения, начин на живот и култура. Във България също има ДПС. Каква е разликата?

teo:

--- Quote from: heasiel on September 12, 2008, 21:45 ---Не си ме разбрал или грешно се изразих
Турците наричат германците гяури (когато са си между тях).
Та не ми говори за толерантност!

--- End quote ---
Госпожа Хеасил не се съди по изказването а се съди по действието.Защо продължавате да всявате убежденията си които са нео-нацистки меко казано.Аз за вас говоря ли със такъв тон.На колко годин сте?Питам ви за да ви преценя о т житейския опит!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version