Български > Помаци

Версии за етимологията на названието "Помаци"

<< < (14/105) > >>

teo:

--- Quote from: heasiel on September 12, 2008, 21:49 ---Всеки е за себе си отговорен и религии нямат право на намеса.
Това е така и така трябва да остане!

Защо да няма Гей партия? Те са малцинство със определени убеждения, начин на живот и култура. Във България също има ДПС. Каква е разликата?

--- End quote ---

ОТ гейовете скочихте направо на болната за вас тема ДПС.Аз тук съв вас няма да споря,защото почнах да ви разбирам.......едно и също омраза към турците и инакомисещите.Аз пък не мился като вас и слава богу много от нас.Ако гейовете носят ....култура......евалла друго не бих казал.Не подържам такава култура. ;DОбичам културата към жените! ;D

heasiel:

--- Quote from: teo on September 12, 2008, 21:52 ---Госпожа Хеасил не се съди по изказването а се съди по действието.Защо продължавате да всявате убежденията си които са нео-нацистки меко казано.Аз за вас говоря ли със такъв тон.На колко годин сте?Питам ви за да ви преценя о т житейския опит!

--- End quote ---

Единственото нацистко(по турски) е вашия аватар господине.
Никога не съм ви обиждала умишлено,
Само казах че турците мразят германците, въпреки че са им "на гости" и ги наричат "гяури"   

heasiel:

--- Quote from: teo on September 12, 2008, 21:57 ---
ОТ гейовете скочихте направо на болната за вас тема ДПС.Аз тук съв вас няма да споря,защото почнах да ви разбирам.......едно и също омраза към турците и инакомисещите.Аз пък не мился като вас и слава богу много от нас.Ако гейовете носят ....култура......евалла друго не бих казал.Не подържам такава култура. ;DОбичам културата към жените! ;D

--- End quote ---

Не уважавам гейовете въобще.
Но нямам и право да бъда срещу тях и да ги тълкувам. Когато подгонят гейовете, следващите ще са малцинствата.
Правите опасни изказвания господине!

teo:

--- Quote from: heasiel on September 12, 2008, 21:57 ---Единственото нацистко(по турски) е вашия аватар господине.
Никога не съм ви обиждала умишлено,
Само казах че турците мразят германците, въпреки че са им "на гости" и ги наричат "гяури"   

--- End quote ---

Моят аватар съм ви обяснил за какво е.Вълкът е символ на тюркските народи.Името на Субиги Кубрат е Курт.Кубрат е по византийски хроники.Обясних ви значението на Мадарския Конник.Вълкът е символ и на Рим.Достоен символ за уважение.....като ви писах по съобщенията.

heasiel:

--- Quote from: teo on September 12, 2008, 22:01 ---Моят аватар съм ви обяснил за какво е.Вълкът е символ на тюркските народи.Името на Субиги Кубрат е Курт.Кубрат е по византийски хроники.Обясних ви значението на Мадарския Конник.Вълкът е символ и на Рим.Достоен символ за уважение.....като ви писах по съобщенията.

--- End quote ---

господине,
дядо ми е погинал във концентрационен лагер само защото е бил социалдемократ.
Имам алергия към фашизъм и не толерантност.
Никой няма право да преследва никого заради религия, сексуална ориентировка, политически възгледи (до момента до който те не застрашават правната държава), или каквото и да е.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version