Български > История
Помаците наследници ли са на богомилите и павликяните?
ibrahim65:
Rasate- Асане, много мога да пиша за род и Родина повярвай ми но съм в застой просто ми писна, или не си заслужава. Иска ми се вече да чуя нещо нормално в тази държава в тази Родина. Иска ми се пак когато излизам да оставям ключа под изтривалката. Иска ми се да си викам детедо да се пребере защото е време за вечеря а не защото вече са е стъмнило и е опасно за него навън....................
Не можите да оправлявате неможите това е истината какво ВИ липсва само едно нещо АКЪЛ.
Сто процента съм сигорен че когато дойде истински ПОМК, на влас тази държава и Родина ще се оправи.
А до тогава все някой ще ви е виновен.
Питал съм тези от ВМРО в Благоевград защо протестират и те незнаят, просто се излагат.
И друго който не е гласувал сега да духа супата.
ПОЗДРАВИ ОТ АГОТО ТИ ИБРАХИМ.
Rasate:
Дали помак или християнин само да милее за родината,но няма да стане.
Задкулисието няма да позволи- ДПС,БСП или СДС-това са структури на ДС,които ни управляват вече 23 години.
В България се правят различни сценарии за да се държи постоянно населението в подчинение.
Чувал ли си за кръга Монтерей начело с "кръстника" генерал Любен Гоцев.Знаеш ли ,че Орешарски и Доган са част от него.
Знаеш ли ,че Гоцев довежда Цветан Цветанов в едно кафене и казва на Бойко,че това е неговият човек за проекта ГЕРБ.Само ,че Бойко се възгордява отърсвайки се от властта им и затова те го свалят- т.е. те го качват на власт и те го и свалят от власт. ;) ;D
Кой мислиш създаде ВИС ,СИК и пр. структури от бивши вербувани агенти на ДС в спорта.Кои бе проектант на целият преход.
Много неща не знаеш Ибрахим Ага ,много ....
В България статуквото може да се промени само с кървава революция за да се свалят или прогонят в чужбина тези ,които реално държат властта и чийто маши са Станишев,Пеевски,Орешарски и пр.
Ето ти малко инфо,макар и незначително за реалните мащаби на проблема:
http://www.mediapool.bg/konspiratsiya-lyuben-gotsev-borisov-i-dogan-izigrali-hoda-s-peevski-za-da-spasyat-lidera-na-gerb-news207715.html
http://frognews.bg/news_55149/T_Doncheva_Kragat_Monterei_i_TIM_sa_se_nastanili_v_kabineta/
Ето една книжка-българският кръстник :
http://www.otzvuk.com/Knigi/BG%20krustnika/Krustnika1%20(3).pdf
Поздрави
ibrahim65:
Не съм съгласен с тебе просто нямате алтернатива и сте мързелив народ, това е истината само се самозалъгвате че сте велики и стари престари. Никой от вас не можа да свикне да живее с демокрацията а това е имено повече работа и спазване на законите. Неможе един български гражданин когато иде в чужбина да е изряден но когато се върне в Родината си да пикае на чисто. Каква ви е алтернативата КОЙ КОЙ КОЙ ще поеме щафетата НФСБ ли кой от кого ще спасява и едно запомни от мене имено тези ще довършат всичко в тази разклатила се държава.
Rasate:
--- Quote from: ibrahim65 on July 13, 2013, 23:33 ---Не съм съгласен с тебе просто нямате алтернатива и сте мързелив народ, това е истината само се самозалъгвате че сте велики и стари престари. Никой от вас не можа да свикне да живее с демокрацията а това е имено повече работа и спазване на законите. Неможе един български гражданин когато иде в чужбина да е изряден но когато се върне в Родината си да пикае на чисто. Каква ви е алтернативата КОЙ КОЙ КОЙ ще поеме щафетата НФСБ ли кой от кого ще спасява и едно запомни от мене имено тези ще довършат всичко в тази разклатила се държава.
--- End quote ---
Нямаме алтернатива-защото те така искат.Всеки кадърен го предупреждават да не се заема.Май не си се сблъсквал с подобен проблем,а?!
Ще ти дам пример с мой близък ,човек.Кандидатства за важен пост в държавата-през нощта му звънят едни хора(няма да споменавам кои), и му казват,че ако не се оттегли- с дъщеря му може да се случи някаква злополука с фатален край.И той какво да прави- отказа се-все пак семейството му е на първо място.
Така стават нещата в България,който не слуша или отвличат децата му докато се вразуми,а ако е бездетен нещо му се случва-я ще се удави в Черно море като една личност от близките дни,я ще изчезне безследно,или пък ще загине при катастрофа, или пък ще се "самоубие" и т.н.
А за народът има едно ако:
Т.е. всеки който гледа как едни хора са безнаказани си мисли-като те го правят защо и аз да не го правя,а от друга страна и контролът е в пъти по слаб отколкото в другите държави.
Поздрави
Rasate:
http://vbox7.com/play:bf5590b4&start=18&r=emb
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version