Български > История

Помаците наследници ли са на богомилите и павликяните?

<< < (19/47) > >>

botev:

--- Quote from: Subeyi Kurt on October 14, 2012, 11:43 --- Турско робство

--- End quote ---
Я пак!? И кога и къде се случило, че световната история го е пропуснала!? Бе Курте спри се излага, че излагаш цяла Турция, а там познавам много умни мъже! ;) А за турското робство понеже много ви се ще сте пробили клетите Кюрди, ама и на това му се види края! :)

Hasan Ismail:
        Гледайки аватара,  не мога да изчисля колко мозък има. На юмручето отговора е среден пръст.   Какво търси този тука.   Защо му се вържете на глупостите.  Той знае ли кой е Ботев?Сигурно знае.Щом администраторите го търпят,Вие не му обръщайте внимание.Аз го приемам със смях и съжаление.Достоен е за това.

Generala:
Когато някой иска да се нарече ескимос, никой не може да го спре.
Едно е да се твърди, а друго са доказателствата. Има мултидисциплинарни методи , с които ясно се показва кой какъв е.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Generala on October 15, 2012, 12:13 ---Когато някой иска да се нарече ескимос, никой не може да го спре.
Едно е да се твърди, а друго са доказателствата. Има мултидисциплинарни методи , с които ясно се показва кой какъв е.

--- End quote ---

То и негрите в Америка са с много различен произход, но най-много те воюват за Америка.
Самоопределението се базира на много чувства, където генетиката няма никакъв принос за това.
В Турция има много хора с презиме Шишман, внуци на царя Иван Шишман, но това не им пречи да се чувстват Турци. Научете се да уважавате мнението на другите и оставете тези мултидисциплинарни методи настрана и се вгледайте в църцата на хората те белким там разберете нещо за тяхното самоопределение. Явно това не ви изнаця и многократно се достигна до варварски кръстилки. Засрамете се поне малко ако още се считате за хора

Hasan Ismail:
     Драги ми Генерал Ботев,
     Какви доказателства бре,Ти ли се намери да кажеш на мен,че не съм помак.
     На мене,който от прадядо си знам,че съм помак.
     Ти ли се намери да даваш тон в моя живот.
      Какво търсите между нас помаците,които не зачитате за хора и стоят на едно стъпало по-долу от ромите във Вашите представи за живота в РБ.
      С мултидисциплинарни методи ли ни плашите.Знам значението на тези методи.И какво? Пука ми.
       Господ ли си или   демон.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version