Türkçe > Pomak yemekleri

Breznitsa mutfağından

<< < (2/2)

Rahmie:

--- Quote from: daylek on July 02, 2008, 15:01 ---rahmie paparada pitar yerine başka bi et türü kullanılsa olmazmıki ? yada ben bi deniyim bakim belki olur 

--- End quote ---

Dilek, istedigini kullanabilirsin  :) ben genelede bircok yemekte kendi kafama göre degisikler yaparim o uzden sende sevdigin birsey kullanabilirsin, dene :) sonra anlat..

bello:
birgün  ciddi ciddi açacam şu pomak restaurantı söylemedi demeyin. site üyelerine yemekler bedava  ;)

daylek:
rahmie! paparayı yaptım arkadaşım :) gayet lezzetli bence. hemde pitar yerine tavuk kullanmama rağmen. bence denemelisiniz. ama tavuk kullanıldığı için özellikle soğanların arasına tavuğu kattığınızda ateşin altını kısmayın çünkü tavuk çok sulanır. bide normal su yerine haşladığım tavuğun suyunu kullandım ve bolca kırmızı toz biber baya güzel bişi çıktı ortaya:) bide "paparayı yemek" değimini duydunuzmu hiç? kardeşlerimle yaramazlık yaptığımızda annem hemen; "Şimdi paparayı yiceksiniz haberiniz olsun" derdi :) denemek isteyen olursa afiyet olsun ben denedim güzel :)     

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version