Български > Политика

Общини , в която управиляват/... ДПС

<< < (27/28) > >>

:
You are not allowed to view links. Register or Login        Де да се задоволяваха само с едно чеверме!

--- End quote ---
You are not allowed to view links. Register or LoginЕгати манипулацията. Да не би ДПС по селата с това да агитират хората, че някои ще ги прави на сапун, а ?

--- End quote ---
Че ДПС от както ги има със стаха на хората си печелят основно изборите.

:
BG POMAK имаш право,редно е тук да се засягат и други теми,не само свързани с историята и Възродителния процес и т.н.,но все пак е форум и всеки може да си пише и чете каквото иска.
Изобщо не съм фен на ДПС и се радвам ,че помаците в Кърджалийско са успели да влезнат по някакъв начин във власта.От друга стана си мисля,че това не би проработило(имам предвид Сдружението) в другите райони.Например в Смолян през годините,в различните общини печелят различни партии.Винаги е имало доста помаци в общинските и областната администация,и въобще във всички  институции,но често казано за някои от тях и ние обикновенните хора,та дори те самите са се питали"Аджеба,какво правят там?'
Не е важно само да се докопат някакви постове и длъжности,по-важно е после каква работа ще се свърши.Дали ще мислят само за своя интерес,или ще помислят и за хората? ???

havaika:
Физическото оцеляване на помаците е свързано единствено с ДПС.Няма ли ДПС няма да има и помаци и малцинства.("Изчистването на мюсюлманите по икономически причини е война без видими жертви, много удобно е - започва да се пали. - Вижте, тук сме повечето мюсюлмани, а финансово ни затриват - за да се пръснем по други райони или най-добре направо да емигрираме. След 10 ноември съвсем тенденциозно ни забравиха. А тук хората са навити да работят много, стига да могат някак си да живеят."  You are not allowed to view links. Register or Login)
 Затварянето на болници в помашките райони е също продължение на тази политика.Вече ни преглеждат военни като едно време в концлагерите ;)You are not allowed to view links. Register or Login С това приключва здравното задължение на държавата >:(
 Няма избор на личене лекар, екип.Назначяват ти военен такъв.

Subeyi Kurt:
You are not allowed to view links. Register or LoginФизическото оцеляване на помаците е свързано единствено с ДПС.Няма ли ДПС няма да има и помаци и малцинства.("Изчистването на мюсюлманите по икономически причини е война без видими жертви, много удобно е - започва да се пали. - Вижте, тук сме повечето мюсюлмани, а финансово ни затриват - за да се пръснем по други райони или най-добре направо да емигрираме. След 10 ноември съвсем тенденциозно ни забравиха. А тук хората са навити да работят много, стига да могат някак си да живеят."  You are not allowed to view links. Register or Login)
 Затварянето на болници в помашките райони е също продължение на тази политика.Вече ни преглеждат военни като едно време в концлагерите ;)You are not allowed to view links. Register or Login С това приключва здравното задължение на държавата >:(
 Няма избор на личене лекар, екип.Назначяват ти военен такъв.

--- End quote ---
Истина ли е това, защото ми изглежда като шега.Тези села да не са някакъв резерват или опитно поле? Къде e държавата със своя социален принцип, който сигурно го има и в конституцията.Това дискриминация ли е или нещо друго? За какво и беше тогава на БГ да влиза в този клуб на богаташите? За поповете има Мерцедеси но за определени хора оскъдни медицински услуги и то от време на време?. Я някой да ми каже че това е просто шега та да не се притеснявам повече. Няма да ви разправям как е в ТР защото няма да е етично. Бог да ви е на помощ. Амин!!! 

botev:
You are not allowed to view links. Register or LoginИстина ли е това

--- End quote ---
Да бе, също като в турция - представяш ли си до къде сме я докарали!?  :o:D

You are not allowed to view links. Register or LoginФизическото оцеляване на помаците е свързано единствено с ДПС.Няма ли ДПС няма да има и помаци и малцинства.

--- End quote ---
:D :D :D :D :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version