Български > Политика

БИЛДЕРБЕРГИТЕ-световното правителството.

(1/11) > >>

Rasate:
"До края на този век (2000 г. сл. Хр.)

ще бъде установено първото

в историята на човечеството световно

правителство. Единното световно

управление е неизбежно."

Папа Йоан Павел IIПредстоящият Нов световен ред

(единно световно правителство)

 

Съществува план за въвеждането на Нов световен ред в Америка, който стремглаво се движи напред със скоростта на бърз влак. "Нов световен ред" е тайният кодов израз за единно световно правителство.

Зад плана стоят мощни, глобални свръхсили, които неумолимо и безжалостно бързат да установят до 2000 година сл. Хр. единно световно управление на планетата Земя. Те вярват, че това е в кръга на възможностите им и напрягат мишци за финала. С този план и техните усилия ще се занимаем обстойно в тази книга.

 

Новият световен ред представен в резюме

 

Планът за Новия световен ред, представен накратко, е следният: Националните държави по земята предават своя национален суверенитет на една Централна световна власт. Цялата политическа, икономическа, военна и църковна сила на света преминава към един център, под чийто контрол попада и ядреното въоръжение на света. Този страшен господар са Обединените нации (ООН).

Ако американците позволят това да се случи, с Конституцията и Закона за правата ще бъде свършено завинаги . Личните оръжия на гражданите ще бъдат конфискувани и никога повече няма да бъдат върнати. Свободните граждани на този народ ще станат роби на едно свръх тоталитарно управление.

 

Световните ръководители призовават за Нов световен ред

 

За първи път в историята на Америка, президентът на Съединените щати, Джордж Хърбърт Уокър Буш, призовава за Нов световен ред по време на Персийската криза:

“Намираме се в уникален и необичаен момент. Кризата в Персийския залив, с цялата сериозност на положението, ни предлага рядката възможност да се оттласнем рязко напред в историята и да се придвижим към ерата на сътрудничеството. Тези смутни времена могат да родят това, което е наша историческа цел - Новият световен ред... Стотици поколения преди нас са търсили трудния път към мира, докато войните са вилнеели и са осуетявали човешките усилия. Днес присъстваме на усилието да бъде роден Новият световен ред - един свят напълно различен от този, който познаваме.”

В навечерието на Войната в залива, генерал Брент Скоукрофт, съветник на президента по Националната сигурност, каза: "Предстои ни забележително събитие - раждането на Нов световен ред."

В своята книга "Ключовете на тази кръв", католическият свещеник  Малахи Мартин помества изявление на Папа Йоан Павел II:

"До края на този век (2000 г. сл. Хр.) ще бъде установено първото в историята на човечеството световно правителство... правителство, което ще има неограничената власт да решава основните въпроси на човешкото оцеляване".

Малахи Мартин говори за силите, които ни тласкат напред към това единно световно правителство. И добавя: "Единното световно управление е неизбежно." Ватикана горещо подкрепи тази книга.

В навечерието на Войната в залива сенатор Марк О. Хатфийлд писа до президента Буш:

“Бих искал да съм сигурен, че Ви е известна пълната ми подкрепа към Вас и екипа от млади мъже и жени под Ваше разпореждане. Очаквам Новия световен ред и се присъединявам към Вас.”

Норман Къзинс заяви през 1985 година:

“Световното управление наближава. Всъщност е неизбежно. Никакви доводи "за" или "против" не могат да променят този факт.”

Тази глава разглежда подробно плана за Новия световен ред. Нека първо проследим първоизточника му.

 

Първоизточникът

 

Началото е в Инголстат, Бавария с д-р Адам Вайсхаупт, професор по църковно право и ученик на Луцифер. Роден евреин, Вайсхаупт сменил религията си като приел католицизма, но после се отказал и от него. Отказал се и от сана си на йезуитски свещеник. Станал масон и практикувал магьосничество, като и в двете преуспял, и бил смятан за специалист. На 1 май 1776 година създал сектата на така наречените илюминати.

Целта му била да представи магьосничеството като човеколюбива кауза, да унищожи християнството и да го замени с Единно световно управление. "Мъжете на Ордена имат пред вид нас, когато говорят за седмото хилядолетие, в което една по-висша раса на хора-богове ще се грижи и ръководи планетата към златен век. Болшинството (от хората) са неподходящи - невежи и недостойни за божествеността. Те ще бъдат унищожени или доведени до положение на роби.”

Разказвайки за основаването на Ордена на илюминатите, Вайсхаупт споменава с насмешка как "подмамвал" "лековерните християни":

“Най-чудесното нещо е как лутеранските и калвинистките богослови, принадлежащи към нашия Орден на илюминатите ("светли", "просветени" умове, бел на пр.) наистина вярват, че виждат в него истинското и искрено чувство на християнската религия. О, смъртни човече, има ли нещо, в което не си създаден да вярваш?”

Исус казва: "Да заблудят, ако е възможно и избраните" (Мат.24:24).

 

Илюминатите

 

Подобно на масонството и Ордена на илюминатите е дяволско движение, създадено да пази и развива древните окултни науки на вавилонските и древнокелтските жреци. Целта му е да унищожи християнството, да отмени националните правителства и да обедини народите в една световна свръхдържава начело с Луцифер. Орденът на илюминатите е причината за опустошителните събития в Европа по време на Френската революция, когато между два и пет милиона души са убити, а стотици хиляди от тях - умъртвени на гилотината. В края на 1770-те движението се прехвърля през Атлантическия океан и идва в Америка. (За да не отнеме много време, ще се спрем на нелегалните му действия тук, започвайки от 1913 година.)

 

Триъгълникът - тайният символ на илюминатите

 

НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ! Един от символите, който разбулва мистификациите, е триъгълникът. Той казва всичко. Това е символът на Новия световен ред.

Той изобразява идеята за единно световно управление, осъществявано под господството на Луцифер – този,  когото Библията разкрива като Сатана, "богът на този свят", "дяволът".

"И ще му се поклонят всички, които живеят на земята, всеки, чието име не е било записано от създанието на света в Книгата на живота на закланото Агне" (Откр. 13:8).

 

Съветът за международни отношения

 

Под натиска на полковник Мандел Хаус - един от много близките съветници на президента Уилсън - в 1913 г. в Америка влиза в сила Закона за Федералния резерв. Любопитно е, че Законът за Федералния резерв е прокаран по съкратената процедура и е ратифициран от Сената по време на коледната "ваканция". С него се основава Американската централна банка и се проправя пътя на Съвета за Международни Отношения (СМО). През 1922 година СМО е окончателно утвърден и се превръща в една от най-мощните институции в Америка. Тази частно притежавана организация е натоварена с външната политика на страната. Състои се от елитна група мъже и жени, които заемат най-високите постове на властта в Съединените щати - в банковото дело, конгреса, образованието, военната област, медиите и дори църквата. СМО се финансира и контролира от мегабанкера Дейвид Рокфелер. Фамилията Рокфелер, както и тази на Ротшилд, са дълбоко посветени на каузата на франкмасонството. Масонството впрочем, е скритият катализатор на много от тайните организации на Новия ред, но за това ще стане дума по-късно. Финансовите империи на Ротшилд и Рокфелер са толкова огромни, че не подлежат на изчисление. (Ротшилд е силен в луциферовата доктрина.)

 

Някои "ключови" членове на Съвета за международни отношения

 

Членовете на Съвета са приблизително 2500 на брой. Имената на повечето са широко известни. Ето някои от "светилата":

1. Сайръс Ванс - стреми се да установи мир в Сомалия. Можете да го видите често по телевизията.

2. Пол Вьолкер - въведе новите пари. Виден член на СМО и бивш председател на борда на Федералния резерв.

3. Хенри Кисинджър - бивш държавен секретар в администрацията на Ричард Никсън.

4. Джордж Буш - масон 33-та степен.

5. Дейвид Рокфелер

6. Алан Грийнспан - понастоящем председател на Федералния резерв.

7. Рос Перо - не се появи изведнъж. Той беше подготвян, за да бъде "грабителят". Бъдете нащрек с Рос Перо -  мъжът, който казва, че ще промени системата ("нуждае се от поправка" - казва за нашата Конституция!) Той е сред защитниците на тезата за конфискация на оръжието.

8. Джеси Джаксън

9. Колин Пауъл         

10. Джералд Форд

11. Джими Картър

12. Бил Клинтън

13. Нют Гингрич

Много от известните медийни личности са членове на СМО - Дан Радър; Бил Мойърс; Тед Копъл; Ървинг Р. Ливайн; Барбара Уолтърс, Дейвид Бринкли, Том Брук; Джон Чансълър и Даян Сойър.

Членовете на СМО разполагат с власт в най-висшите кръгове на американското правителство. Задачата им е да установят единно световно правителство под тайното кодово название - Нов световен ред.

Един от тях, Ричард Гарднър, от Института за хуманитарни изследвания в Аспен, Колорадо, няма колебания относно целта. Той пише:

“Сградата на Световния ред трябва да бъде изградена по-скоро от основата нагоре, отколкото от върха надолу... едно подривно движение, подкопаващо къс по къс националния суверенитет, ще постигне много повече отколкото едно старомодно нападение.”

Гарднър говори за "подкопаване" на законовите устои и суверенитета на нацията, която ние с вас обичаме и чието независимо знаме гордо приветстваме.

Суверенитетът на Съединените американски щати е поставен под въпрос. Контраадмирал Честър Уорд, бивш адвокат, генерал от военноморския флот, член на СМО в продължение на 16 години, заявява:

“Идеята за сливането на американския суверенитет и национална независимост с едно общо всесилно световно правителство... тази жажда да се подчини суверенитета и независимостта на Америка е широко разпространена при повечето членове.

 

Тристранната комисия

 

Втората тайна организация - Тристранната комисия, основана през 1973 година от Дейвид Рокфелер, е разширение на СМО. Рокфелер избра за неин директор един професор от Колумбийския университет на име Збигнев Бжежински, бивш съветник по сигурността на президента Картър. Тристранната комисия е изпълнителен орган на СМО. Състои се от 200 члена. От 1993 година в нея са представени дванадесет нации от Европа, Канада, Америка, Мексико и Япония. Заедно с Римския клуб и Тристранната комисия, т.н. Тристранна сфера - Съединените щати, Европа и Япония - са разделили планетата на десет геополитически региона. Съединените щати са област едно, Европа е област две и Япония е област три. Тези три области имат предназначението да бъдат силовия център на десетте глобални региона, тяхното единно, световно, транснационално правителство в Новия световен ред. Народите в тях, т. н. страни G8, ще са политическата и финансовата сила на света. Целта, която ги движи е, да превърнат Съединените щати в част от глобалната общност на нациите в Новия световен ред.

В своята книга "Без извинение", сенатор Бари Голдуотър пише:

“Най-новият международен комплот на Дейвид Рокфелер... възнамерява да спомогне за мултинационалната консолидация на търговските и банковите интереси, като поеме контрола над политическото управление на Съединените щати.

Тристранната комисия е началната фаза на предсказаната от Библията единна политическа и икономическа световна система от последните дни. Това, което привържениците на Тристранната комисия се опитват да установят, скоро ще бъде директно контролирано от идващия световен лидер, самият Антихрист.

Нека изброя някои от имената, които ще разпознаете като членове на комисията: Джордж Буш, Збигнев Бжежински, Хенри Кисинджър, Дейвид Рокфелер, Брент Скоукрофт, Джими Картър, Сайръс Ванс, Джеси Джексън, Бил Клинтън и много други.

 

"Череп и кости" - Обществото на Йейлския университет

 

Една от най-мощните тайни организации, работеща за Новия ред, е рожба на Йейлския университет. Нейните членове са изключително влиятелни и заемат високопоставени позиции в света: Дейвид Рокфелер, Джордж Буш, Уилиям Бъкли, генерал Брент Скоукрофт, Авърил Хариман и др.

Антъни Сътън, преподавател в Странфордския университет, написа книгата "Тайното основаване на Америка - въведение в Ордена "Череп и кости." Обществото "Череп и кости" е съсредоточено в Йейлския университет. Всяка година избират петнадесет от завършилите университета, за да ги въведат със специален ритуал в Обществото. Те лягат в ковчег и заобиколени от нацистки пречупени кръстове - вечният знак на вавилонския бог на слънцето - пият кръв от човешки череп. След това се изправят като преродени хора-богове. Ще обобщя книгата от 280 страници с едно изречение:

“Ще използваме диалектиката на Хегел, за да изградим общество, в което държавата упражнява пълен контрол... Един нов световен ред, където държавата е неограничена и свободата на индивида се състои единствено в сляпото подчинение на държавата.”

Може ли да бъде казано нещо по-точно за световната окултна социалистическа диктатура?

Съгласно правилата на "Череп и кости" клетвата, която неговите членове полагат, има предимство пред всяка друга клетва и може да ги освободи от всяко друго задължение - дори това да се пази, защитава и поддържа  Конституцията на Съединените американски щати. Като член на "Череп и кости" Джордж Буш се клел в това!

 

Билдербергите

 

Друга подобна тайна организация е тази на Билдербергите от Европа - "Четвъртият Райх на свръхбогатите" - мощна група от 100 мъже и жени в Европа и Съединените щати. Тя е в съюз със СМО. Някои от американските членове са: Хенри Кисинджър, Збигнев Бжежински, Дейвид Рокфелер, Робърт Макнамара, Джералд Форд, Уилям Бъкли и Катарин Греъм, главен редактор на Washington Post.

Те са могъщи. Те са невероятно могъщи. Групата "Билдерберг" е в основата на замисъла за обединяването на европейските държави в Европейската общност. Всъщност, това е катализаторът за изпълнение на пророчеството за световната империя от последните дни - възобновената Римска империя.

Някои от тези, които посещават тайните сбирки на билдербергите в Европа са: лондонският магнат Едмънд Ротшилд, човекът който контролира почти целия нефт в западния свят и установи световния златен стандарт. Той е дълбоко въвлечен в луциферовата доктрина на илюминатите и масоните, Хелмут Кол от Германия, холандският принц Бернхард, принцът на Великобритания Чарлс,придружителят му Лойд Бентсън, Джералд Форд и Уилям Бъкли от Съединените щати.

 

Бил Клинтън - лидерът, подготвян от елита на Новия световен ред

 

В средата на 1992 година билдербергите имат свръхсекретна среща в Германия, в планината Шварцвалд. Дейвид Рокфелер е основният говорител. Ето текста на встъпителните му думи:

“Ние сме благодарни на New York Times, Washington Post,Time Magazine и на много други печатни органи, чиито ръководители присъстват на нашите срещи и вече почти четиридесет години уважават нашата дискретност.”

Преводът е: "Благодаря ви за четиридесетгодишното прикритие." Лявото крило на илюминатите изглежда няма нищо общо с образите си в пресата и това се крие от американския народ.

Очевидно задачата, с която "гуру"-то на билдербергите в Америка - Дейвид Рокфелер - е натоварил въпросните вестници и списания е да скрият от обществото плана за унищожаване суверенитета на Съединените щати и суспендиране на Конституцията и Закона за правата.

В същото време, за да се изпълни този план, от Америка е поканен млад мъж, който в течение на двадесет години е подготвян от отбраното общество на Новия световен ред: - мъж, тясно свързан с Джордж Макгъвърн (г-н Макгъвърн е в борда на ACLU - организация, която си е поставила за цел да изтрие името на Бога от живота на всички американци).

Той е стипендиант на Роудс - фонд, учреден в Оксфордския университет с цел да подготвя изтъкнати млади мъже от Англия и Америка за ръководители на предстоящия Нов световен ред. Един изследовател - специалист по Новия световен ред - описва фонда като приемник на организацията на илюминатите.

Нашият стипендиант посещава университета в Джорджтаун, йезуитско училище, където негов професор и възпитател е Каръл Куигли, един от главните идеолози на Новия световен ред. После се мести в Йейлския университет - вътрешната база и основният център за обучение на тайната организация "Череп и кости".

Там, на една свръхсекретна среща на билдербергите в Баден, Германия, той бил проверен и проучен. Издържал победоносно проверката. Това е мъжът, който на 20 януари, 1993 година сложи ръка на Библията и тържествено се закле, като наш президент, да поддържа, пази и защитава конституцията на Съединените американски щати. Говорим за Бил Клинтън.

Но преди да продължим с него и семейството му, нека кажем няколко думи за един от близките му съратници.

 

"Земя в критично положение" Ал Гор - "Защитникът" на околната среда

 

Вице-президентът Ал Гор писа в своята книга: "Земя в критично положение":

“В основата на нашето религиозно наследство откриваме едно единствено божество - богинята-майка Земя, първоизточник на всеки живот.”

Култът към богинята майка-Земя е изповядван в древната вавилонска религия. Гражданите на Вавилон са се кланяли на "майката Земя", чието сатанинско число било 666. Дали нашият вице-президент не иска да каже, че източните религии са нашето религиозно наследство? И апелира да ги следваме?

“Всички хора носят в себе си бог. Всеки човек е бог, тъй като творението е бог. Природата в своята пълнота е бог.”

Той е възприел лъжата от Едемската градина, описана в Римл.1:23:

“Те, които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века.”

Той заявява, че фундаменталните християни, които проповядват библейските пророчества са "еретици". Изглежда, той казва за нас, че сме еретици?

Като американски сенатор, той ръководеше американската делегация на конференцията в Рио през 1992 година, зад която стоеше с цялата си мощ движението "Ню Ейдж".

Този велик сенатор пише за богинята-майка и призовава американците да вярват в религии, които учат, че ние еволюираме в богове и чрез прераждане никога няма да умрем.

Г-н Гор е за гейовете, за абортите и за религията на майката Земя. На 7 март, 1995 година по кабелната телевизия CBN беше обявено, че той и съпругата му наскоро приели в дома си 150 хомосексуалисти.

 

Стипендията Роудс

 

Стипендията Роудс е основана от Сесил Роудс като част от плана му за световно господство. Както казахме преди малко, фондът е предназначен за обучение на млади мъже - каймакът на интелектуалците в Америка и Великобритания , на които се втълпява, че са избрани за ръководители на предстоящия Нов световен ред.

Фриц Спрингмайър в книгата си "Бъдете мъдри като змиите" разкрива, че стипендията Роудс е стъпка към въвеждане в тайното общество на илюминатите.

Днес президентът на Съединените щати и всички членове на неговия кабинет са или членове на Съвета за международни отношения и Тристранната комисия, или стипендианти на Роудс. Президентът е всичко това - член на СМО и ТК, стипендиант на Роудс и масон (въведен в масонството през De Molay, Международната зала на славата, 1988).

През юни 1993 година в радиопрограмата "Ръш Лимбо", която се излъчва от 600 станции по цялото крайбрежие, беше съобщено, че Хилари Родъм Клинтън общува с мъртвия дух на Елеонора Рузвелт. Това е връзка с демони, които измамно приемат външността на важни починали личности. Божието Слово ни предупреждава в Левит 20:6:

“И ако човек, който се отнесе към запитвачите на зли духове... Аз ще насоча лицето Си и ще го изтребя изсред людете му.”

 

Президентът и "Новите значими политики"

 

Следващото разкритие за двойката Клинтън-Родъм идва от британската преса  -  Sunday Telegraph, 20 юни 1993 година. Заглавието е: "Белият дом хваща култова треска".Подзаглавието е: "Гуруто на Бил и Хилари, с типичната за евреите шапчица, проповядва Мойсей, примесен с Маркс. Под тази доста дълга статия стои името на автора - Амброз-Еванс-Причард от Вашингтон, D.C. Ето началото й:

“Нещата започват да се проясняват. Президентът и първата дама на Съединените щати са последователи на ексцентричен култ, не друго, а еврейска ерес, примес от Стария Завет, някакво средновековно мистично учение и много университетски марксизъм от 1960-те.”

Не бива да подценяваме разкритията в тази статия, особено като имаме предвид какво разбираме от тях за миналото на нашите първи личности. Затова цитирам текста подробно. Ето някои от тезите на г-н Еванс-Причард.

“Усещахме, че нещо не е наред още през април, когато Хилари Клинтън се отклони от закона за здравеопазването и започна да призовава за "нови значими политики" и духовно оживление, които да излекуват "сънната болест на душата", измъчваща Америка. Но сега научаваме, че през последните пет години и двамата - тя и съпругът й - са черпели философското си вдъхновение от Тикун - еврейско ляво списание със съмнителна репутация.”

Тикунистите ( списанието има около 40000 абоната) се събират в компании по домовете в цялата страна. Веднъж месечно те организират Тикун-салон, където се гощават с вегетариански ястия и дискутират задълбочено политически теми. Може да пият, но не пушат.

Ето откъде Бил Клинтън е възприел термина "Нов Завет", чието трудно определимо богохулство така обърква мнозина религиозни водачи. Г-н Еванс-Причард продължава:

“Редакторът на Тикун - Майкъл Лърнър, по нищо не прилича на главен гуру в Белия дом. Той е раздърпан, закръглен мъж около петдесетте, изпълнен с действено еврейско обаяние - носи типичната еврейска шапчица с мъниста и пристъпва тромаво.”

Беше като гръм от ясно небе, когато през 1988 година Бил Клинтън му написа писмо, в което заяви: "Вие ми помогнахте да изясня мисленето си.  Хилари повярва малко по-късно, но затова пък сега е страстен привърженик на плана на Тикун да "феминизира" Америка и да постигне "Нов Завет" посредством примера на смяната. (И в случай, че не знаете какво означава това, аз също не знам.)”

“По природа, казва г-н Лърнър, човек е грижовен и чувствителен. Капитализмът е виновен за превръщането му в жесток звяр, ето защо системата трябва да бъде напълно реформирана.”

Колкото до миналото на г-н Лърнър, ето какво откриваме там: В началото на 1970-те, като младши професор, той ръководи Сиатълския фронт за освобождение, една ултра-лява организация, определена от държавния министър на правосъдието като “фашистка и нацистка”. Неговите многобройни авантюри в крайна сметка водят до обвинение в насилствено нападение на федералната сграда на окръжния съвет в Сиатъл.

“Ранните му връзки включват незаконен "брак" с една от неговите студентки, от която има дете. Сватбената торта от въпросната "церемония" била украсена с думите "Разбита моногамия".

Според Тикун, крахът на семейството като институция и огромните трудности, с които хората установяват и поддържат помежду си връзки, се коренят в психодинамиката на капиталистическия пазар.

“Списанието предлага миш-маш от религия и леви политически възгледи. То поощрява еврейския вариант на "освобождаваща теология" - католико-марксистки хибрид, възприет от партизанските свещеници в Латинска Америка. Думата "тикун" означава да "поправя, ремонтирам, преобразя света." Привържениците му се вдъхновяват от ръкописа Зохар, късна средновековна творба, която приема като факт изначалното съвършенство на човека. Ортодоксалните равини я разглеждат като ерес и отклонение от доктрината за първородния грях”.

Всъщност, за тесен кръг от завършилите училището по право в Йейл и обърканите им приятели, патоса на тикунската мания се изчерпва с кризата на средната възраст и невротичното търсене на смисъла на живота. Без посока в културно отношение, те се опитват да създадат нова религия за себе си, отхвърляща кумирите на съвременния живот - късче екология тук, късче психо-бръщолевене там - един култ без вяра, без Бог, без ясна цел – търсене, обречено на провал.

На какво ни учи президентската двойка - баптист и методистка, потънали до гуша в ересите на други религии? Те нямат чувство за идентичност, нито морални опори, нито корени.

Както споменах по-горе, тези неща от живота на президентската двойка Клинтън/Родъм, трябва да станат публично достояние. Те ни помагат да разберем това, което до този момент за мнозина беше необяснимо - тяхното поведение, или защо правят това, което правят.

Като вземем предвид факта, че кабинетът действа вече почти девет месеца, неговата политика поражда едно все по-натрапчиво усещане. Най-добре можем да го обобщим с думите "те не са като нас." Всъщност, без да използват този израз (това е по-скоро чувство, отколкото забележка), болшинството американци, независимо от възрастта или политическата си принадлежност, започват да чувстват, че нещо в това управление не е наред.

Ето го и основния проблем. Бил Клинтън и Хилари Родъм не споделят нашите вярвания и не представят нашата култура. Всъщност те представят с изключителна настойчивост тъкмо културата на нашите противници - проповедите на Майкъл Лърнър, хвърлящи предизвикателство в лицето на юдео-християнската цивилизация. Не става въпрос просто за марксистката икономика или за разрешената свободна любов. Става въпрос за сила - тъмна сила - и тя предизвиква и поставя под въпрос същностните принципи и ценности на нашата цивилизация.

Как могат тези хора да говорят за "запазване на семейството" и след това да предлагат всевъзможни ходове и средства, за да подкопаят основите на същото това семейство?

Как могат тези хора да говорят за "защита на децата", когато тяхната политика и предлаганите от тях програми, в крайна сметка оставят съдбата на нашите деца в ръцете на държавата, а в някои случаи - и в ръцете на девианти, като Роберта Ахтенберг?

Как могат тези хора да говорят за "създаване на силна Америка", когато всички действия на тяхното управление са предназначени да отслабят онези, които могат най-добре да осигурят тази сила - средната класа?

И накрая, как могат тези хора да говорят за "ръководната роля на Запада", когато в самата си основа техните вярвания противоречат на "идеята" за "Запада", така както тя е развита от философи и богослови и която прави от "Запада" това, което той е всъщност - една цивилизация, основана на юдео-християнския морал?

Не се заблуждавайте - Тикун, гуруто на Белия дом, е толкова еврейска доктрина, колкото методизмът на Хилари е християнска. И не вярвайте в това - човечеството няма средствата да "поправи и преобрази света”. Не вярвайте и в проповядваното от тях "изначално съвършенство на човека". Това в най-добрия случай само ще ви обърка и ще внесе смут в душата ви.

В течение на тридесет години правих изследвания, писах и говорих по въпросите и предизвикателствата, пред които е изправен нашият свят, страната ни и ние самите, и стигнах до убеждението, че за един нормален човек, най-трудното нещо на света е да приеме, че сред нас има хора, които съзнателно и от все сърце избират да вършат зло. Под "избират да вършат зло", нямам предвид битката за оцеляване, която е в основата на лошите постъпки, нито дори развитието на това, което наричаме безнравствена съвест. Имам предвид нещо много по-страшно: предварително обмислена зла умисъл - воля, която по самата си природа е съзнателно благоразположена към зло.

Да се изправят пред тази непоносима истина е нещо, което повечето от хората постоянно избягват - прекалено е ужасно за размишление.

Но докато вие все пак (и надявам се не за кратко) замислено изследвате тази ужасяваща възможност, нека насоча вниманието ви към още един последен детайл. Макар и да има хора, които съзнателно и с предварително намерение избират злото, много малко са тези от тях, които имат необходимите средства да разрушат живота, собствеността или социалната среда на милиони хора. Само държавните глави имат тази власт. И примерите за подобно опустошение изобилстват тъкмо в историята на управлението на държавните глави от 20-ти век. Помислете върху това, докато наблюдавате политиката, провеждана от двойката Клинтън-Родъм.

В тази глава изброихме шест тайни глобални организации, които неумолимо и неотстъпчиво тласкат всички народи по света към подготвяния от тях Нов световен ред (Единно световно управление). Но зад кулисите има една скрита, нелегална мегасила, която направлява и организира всичко това - една тайна аристокрация, мощен елит -  "четвъртият райх на свръхбогатите". Те предпочитат да бъдат известни просто като "братството" или "Орденът".

Книгата на д-р Джон Колман "300-та мъже, които управляват света" разказва за властта на 300-та най-богати мъже в света. Но има една още по-малка група - мощният елит на тринадесетте стари родови фамилии, които контролират богатството на планетата, а заедно с него и властта над нея.

 

Тринадесетте мъже, които управляват света

 

Това са мега банкери от международен мащаб, които управляват огромни банкови династии и свръхвлиятелни корпорации и председателстват заседанията на мощни финансови институции. Предпочитат анонимността и се афишират просто като Братството. Това е силата, която стои зад европейските Билдерберги, Съвета за международни отношения, Тристранната комисия, Обществото "Череп и кости" , Римския клуб и т. н. Те създават царе и рушат нации. Обединеното им богатство е зашеметяващо. Те контролират най-големите банки на земята и ръководят гигантски корпоративни империи. "Орденът" е гигантско змиевидно чудовище, чийто основен приоритет, мисия и задача е въвеждането на Новия световен ред.

Не съм първият, който говори за това. Уинстън Чърчил в своите мемоари пише за Ордена. Удроу Уилсън също знаеше за него. Ето думите му:

“Когато навлязох в политиката и си спечелих доверието на някои от най-великите мъже на Съединените щати в областта на търговията и производството, много от тях започнаха да споделят възгледите си насаме с мен. Разбрах, че се страхуват от някого и нещо. Те знаеха, че някъде има една сила, толкова организирана, толкова неуловима, толкова бдителна, толкова всеобхватна и цялостна, толкова убедителна, че по-добре да не говорят на висок глас, когато я осъждат”.

А ето и какво пише Уинстън Чърчил за тази глобална тайна организация.

От Спартак - (Вайсхаупт, основателят на илюминатите, използва името Спартак като тайно кодово название) - до Карл Маркс... разпространената по цял свят конспирация за премахването на цивилизацията и преустройството на обществото... непрекъснато набира сили. Това е източникът на всички подривни движения през 19-ти век и днес, най-сетне, тази група от необикновени личности от подземния свят в големите градове на Европа и Америка държи във властта си руския народ и е безспорният господар на тази огромна империя.”

Феликс Франкфуртер, бивш член на Върховния съд на САЩ, пише:

“Не можем дори да си представим размаха на работата на Ордена в Америка и размера на въвличането на страната в неговите планове. Те са безпрецедентни. Истинските управници във Вашингтон са невидими и упражняват властта зад кулисите”.

На 23 февруари 1954 година, американският сенатор Уилям Дженър предупреди всички американци:

“Външно имаме едно конституционно управление, но всъщност нашето правителство и политическата ни система са ръководени от друга организация, представляваща различна форма на управление: един бюрократичен елит, който смята, че Конституцията ни е остаряла... всички странни събития във външно-политическите споразумения сочат към тази група, която действа, за да ни накара да удовлетворяваме техните желания.

 

Шестте глобални цели

 

Тези мъже притежават власт - невероятна власт!!! Подобно на Адолф Хитлер в Main Kampf, те са заявили предварително своя дневен ред. Той има глобален характер и се гради върху шест основни цели, които вече са ни известни. Когато след малко и вие ги прочетете, ще бъдете удивени колко точно тези цели следват сценария, написан от Божия Дух със смайваща прецизност в Библията, преди почти 2000 години.

ЦЕЛ № 1: Да се основе нов международен икономически ред под прякото ръководство на най-високите нива на Ордена -  нива, които са извън процеса на политическите избори и не подлежат на демократичен контрол от страна на обществото.

ЦЕЛ № 2: Да се основе това, което ще бъде провъзгласено за единно световно демократично правителство и което Орденът ще контролира задкулисно.

ЦЕЛ № 3: Да бъдат завладяни и подчинени икономически, финансово и духовно двете свръхсили - Съединените американски щати и Русия, позната преди като Съюз на съветските социалистически републики (СССР). Цели се Америка да бъде поставена на колене чрез масова депресия. Тогава от хаоса и паниката, американският народ ще умолява за Нов световен ред.

ЦЕЛ № 4: Да бъде способствано за предстоящото обединение на европейските държави като доминираща нация в обединеното единно световно управление.

ЦЕЛ № 5: Да се избере върховен световен ръководител, който да председателства Новото обединено единно световно правителство.

ЦЕЛ № 6: Да се основе единна световна религия, която да обедини всички световни религии, култове, религиозни групи и духовни вярвания под ръководството на върховен папа, духовния еквивалент на върховния световен водач.

Тези глобални цели изграждат един план. Неговите създатели го наричат "Планът". Това са 10000 блестящи диаманта на заблудата - замисъл с такива огромни размери и основан на такава хитрост, че е почти невъзможно да бъде схванат от нечий ум.

През 1945 авторите му правят една гигантска стъпка - качествен скок. Те замислят и създават ООН. Това е структурната рамка, чрез която смятат да осъществят плана си за единно световно управление.

В течение на следващите петдесет години - 1945-1995 - те неотклонно, внимателно и постепенно изграждат нужната им инфраструктура - тяхната превъзнесена "Вавилонска кула". Тайното братство на Ордена вярва, че сбъдването на този мит е в кръга на възможностите им. Крайните цели? - нов световен ред, единно световно управление, световен съд, федерация Земя. Насрочената дата за изпълнение - 2000 г. сл. Хр.

От книгата "Ключовете на тази кръв"

Малахи Мартин

Rasate:
You are not allowed to view links. Register or Login!

МАСОНИТЕ,ИЛИ СВОБОДНИТЕ ЗИДАРИ - КАКВА Е ОПАСНОСТТА ЗА СТРАНАТА НИ ОТ ТЕЗИ ТАЙНИ ЛУЦИФЕРСКИ СЕКТИ?
Те са част от световната илюминатска система. Система,базирана само и единственно на интереси. За тях не е важна политиката, тази игра ,този цирк е за масата,тълпата. Докато те държат световните финанси в ръцете си, всеки политик може и е превръщан в покорен слуга.
Българските масони/зидари не са останали назад. Тези имена,за които ние не чуваме почти нищо в медиите са много по-важни от политиците,от  които всекидневно се оплакваме.
Предците ни са знаели за тази луциферска опасност идваща от масонските секти и на 23 януари 1941г българския парламент е приел закон,забраняващ масонството.
Познавате ли тези имена-
ВЕЛИК МАЙСТОР-ВОЛОДЯ ЛОЗАНОВ
ВЕЛИКИ СЛУЖИТЕЛИ-СТЕФАН ЩЪРБАНОВ,МАРИО ТАГАРИНСКИ

НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ НИЕ ДА РЕШИМ.
НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМ-НЕ НА МАСОНИТЕ

Rasate:
You are not allowed to view links. Register or Login!

You are not allowed to view links. Register or Login

Bilderberg решават съдбата на еврото и Русия

Също така в дневния ред на "тайното световно управление" е бъдещето на Иран
04.06.10.00:39 Преводна статия.Източник:topnews

На 03 юни в испанския град Ситджес, близо до Барселона, беше открито поредното, ежегодно събрание на Билдербергският клуб, по известен като "тайното световно правителство". Заседанието на клуба традиционно се провежда при закрити врата: не се допускат журналисти, участниците в срещата не дават интервюта (за нарушаване на това правило се налага наказание, пожизнено изключване от редиците на организацията), дори не винаги се знае пълния състав на участниците в нея. Въпреки това, журналисти от западни издания и медии разбраха, че този път в дневния ред Билдербергите ще се три основни теми: за съдбата на еврото, както и бъдещето на страни като Русия и Иран.

Председател на клуба е 95-годишният Дейвид Рокфелер - представител на мощния финансов клан (последните си пост - председател на банката Чейс Манхатън Банк), а  първият му заместник е 87-годишният Хенри Кисинджър, бивш държавен секретар на САЩ. Освен това западните журналисти, обърнаха внимание на два забавни факта - срещата се провежда в Ситжес, който се смята за неформална гей столица на Европа, и в клуба за пореден път няма черен представител.

Последният факт, отчасти е в резултат на структурата на клуба, сформирана през 1954. Именно тогава беше определена квота за представителство в организацията: от 343 постоянни членове, 128 места са дадени на САЩ, а останалите места се разпределят между Европа и Югоизточна Азия (120 и 95 места съответно). На отделни срещи се канят и не членове на клуба. По този начин, се смята, че от 1998 г. Bilderberg Русия е представена от Анатолий Чубайс, който тогава беше заместник-министър-председател. Въпреки това, документални доказателства за присъствието му на тази среща там няма По-рано в числото на поканените участници се смятаха руснаците Григорий Явлински и председателя на президиума на Съвета по външна и отбранителна политика на Русия, Сергей Караганов. Въпреки това, в този случай, писмени доказателства за присъствието им по време на срещите там, няма.Всичко е на базата на хора, запознати в  детайли с функционирането на Билдербергският клуб.

Някои от имената на хората, които взеха участие в последната среща на клуба, състояла се в Атина, можете да видите тук. Английският портал prisonplanet пише, че на срещата са присъствали холандската кралица Беатрикс и на Испания, София, под въпрос е участието на принц Чарлз. Също така в Ситжес пристигнаха, президента на Световната банка Робърт Зелик и бившият председател на тази банка и заместник-министърът на отбраната Улфовиц, бившият министър на предприемачеството на Англия, лорд Менделсън, председателят на Европейската централна банка, Жан-Клод Трише. Традиционно, около половината от участниците в срещата на клуба Билдерберг са финансисти и високопоставени служители на развитите страни, около 20% - на старите европейски аристокрация, а други - представители на транснационалниткорпорации и мозъчни тръстове като Фондация "Карнеги".

Западните журналисти виждат в мястото на срещата - Испания - лош знак. Предишната среща на Bilderberg се състоя на 14-16 май 2009 г. в Атина. И в дневния ред, според слуховете, е стояла съдбата на европейските бързо развиващи се икономики - като Гърция и присъединилите се неотдавна към ЕС страни от Източна Европа. Означава ли това, че през 2011 г. Испания я очакване съдбата на Гърция, а еврото е наистина с мрачна перспектива?

Още по-малко информация има за това, какво точно ще се говори, за проблемите на Русия и Иран на срещата в Ситжес. За Иран, западните журналисти предполагат - вероятно ще бъде обсъдена ядрената им програма. А за Русия има само една прогноза - скорошния изборен цикъл в страната. (избори за Думата  през 2011 г. и президентски - в 2012 г. ).

Даниел Eстулин, политолог и автор на бестселъра "Истинската история на Билдербергите, заяви пред портала Libertynewsonline, че Билдербергският клуб се кани да контролира глобалните процеси. По-рано, на 1 юни 2010 г., Eстулин е бил поканен да говори в Европейския парламент по този въпрос, където той е заявил, че истинската цел на клуба е "глобална империя".

"Има една заблуда, че парите управляват света. Понякога не те, а волята кара земята да се върти. Кризата показа, че днес имате пари, а утре те не съществуват ", - каза Естулин.

Според него през последните години, Bilderberg е зает с изграждането на гигантски картели. "Те все още вярват, че светът се контролира от органа, който контролира енергията, начините на доставка и дистрибуция. Обикновени хора (те ги наричат "мръсни") се хвърлят в мита за всемогъществото на информационните и компютърни технологии. Но когато изключите електроенергията, този свят ще се разпадне като "картонена кула" - обяснява анализаторът.

Естулин казва, че клубът има в арсенала си мощна възможност да се противопоставят на гражданската съпротива срещу глобализацията: "Това е умишленото създаване на гигантска глобална финансова криза, когато глобалният БВП ще спадне с 30%, и хората ще бъдат принудени да се справят с оцеляването, а не с борба със силните в света. Сегашната цивилизация вече е преминавала през такъв етап - по време на "Черната смърт", чумната епидемия в ХIV век, когато в Европа беше унищожено 30% от населението.

Естулин е известен и с това, че през последните години, след всяко заседание на Билдербергите прави прогнози ще се сбъднат ли основните насоки, определени от организацията:

- През 1996 г., след като членовете на клуба се срещнаха в Канада, Eстулин заяви, че войната с Югославия, в Косово ще се случи през 1999 година. Както се оказа, той е направил грешка с разлика от шест месеца.

- През 2002 г. по време на срещата във френския Chantilly, Eстулин правилно прогнозира, че войната в Ирак ще започне през февруари-март 2003 година.

- През същата 2002-М Eстулин прави прогноза, че петролът ще струва $ 100 за барел до края на 2007 година. Той е сбъркал само 2 дни - такава беше цената към 2-ри януари 2008 год.

- През 2005 г., политолог прогнозира, че цените на петрола ще достигне сто и петдесет щатски долара през лятото на 2008. Това ниво е достигнато  в действителност-147,5 долара.

- През 2007 г. Eстулин смяташе, че след като петролът достигне 150 долара, той ще падне до $ 30 за барел. Всичко това е част от икономическата война срещу Русия и Китай.

Билдербергският клуб е кръстен на Bilderberg Hotel в холандския град Osterback, където през май 1954 година се е състояло първото заседание на клуба. Днес той е със седалище в Ню Йорк, в сградата на фондация "Карнеги".

Ето един откъс от спомените на Елден Хатч  (Eldena Hatch), придворен биограф на холандската кралица Беатрикс - Принц Бернхард:

"За тази среща не е било дадена нито едно публично съобщение. Хотелът е заобиколен от охрана, а  журналист не може да дойде до хотела е по-близо, от един километър. Всички участници дават обещание, да запазят мълчание за всичко, което се обсъжда по време на конференцията.

Билдербергската конференция е кръстена на Bilderberg Hotel в източната част на Холандия, където на тайна среща се провежда за първи път от 29 до 31 май 1954. Идеята за създаване на клуб на Западните superelite (суперелити) принадлежи на политолога и философ Джозеф Ретингер, когото пресата нарича "паяк в паяжината на международния шпионаж" и "апостол на европеизма." Поляк по произход, Ретингер живее в Англия и работи с влиятелни хора от Европа и САЩ. В началото на петдесетте години Ретингер и някои западни бизнесмени се обръща към холандския принц Бернхард с предложение за организиране на форум за неформална дискусия на големи политици и бизнесмени, по-специално за подобряване на взаимодействието между европейските страни и Съединените щати, които са изправени пред комунистическата заплаха.

Принц Бернхард е идеалния кандидат за поста председател на клуба, или както метафорично пишат холандските историци, Ideale boegbeeld - идеална "фигура на носа на кораба," Билдерберг. Принцът знае всичко, представител на малка страна, притежава чар и величие. Той лично е поканил участниците, той е направил всичко за интересите на американската страна."Списъкът на участвалите в предишната среща в Атина  14 - 16 май 2009 година.

Note: The table is sortable on the Country and Name columns
Country     Name     (Present) Occupation
BEL     Davignon, Etienne F.     Honorary Chairman, Bilderberg Meetings; Vice Chairman, Suez Tractebel
DEU     Ackermann, Josef     Chairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank AG
USA     Alexander, Keith B.     Director, National Security Agency
GRC     Alogoskoufis, George     Member of Parliament
USA     Altman, Roger C.     Chairman and CEO, Evercore Partners, Inc.
GRC     Arapoglou, Takis     Chairman and CEO, National Bank of Greece
TUR     Babacan, Ali     Minister of State and Deputy Prime Minister
GRC     Bakoyannis, Dora     Minister of Foreign Affairs
NOR     Baksaas, Jon Fredrik     President and CEO, Telenor Group
PRT     Balsemão, Francisco Pinto     Chairman and CEO, IMPRESA, S.G.P.S.; Former Prime Minister
FRA     Baverez, Nicolas     Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
ITA     Bernabè, Franco     CEO Telecom Italia SpA
SWE     Bildt, Carl     Minister of Foreign Affairs
SWE     Björklund, Jan     Minister for Education; Leader of the Lìberal Party
CHE     Blocher, Christoph     Former Swiss Counselor; Former Chairman and CEO, EMS Group
FRA     Bompard, Alexandre     CEO, Europe 1
USA     Boot, Max     Jeane J. Kirkpatrick Senior Fellow for National Security Studies, Council on Foreign Relations
AUT     Bronner, Oscar     Publisher and Editor, Der Standard
FRA     Castries, Henri de     Chairman of the Management Board and CEO, AXA
ESP     Cebrián, Juan Luis     CEO, Grupo PRISA
BEL     Coene, Luc     Vice Governor, National Bank of Belgium
USA     Collins, Timothy C.     Senior Managing Director and CEO, Ripplewood Holdings, LLC
GRC     David, George A.     Chairman, Coca-Cola Hellenic Bottling Co. (H.B.C.) S.A.
GRC     Diamantopoulou, Anna     Member of Parliament
ITA     Draghi, Mario     Governor, Banca d'Italia
USA     Eberstadt, Nicholas N.     Henry Wendt Scholar in Political Economy, American Enterprise Institute for Public Policy Research
DNK     Eldrup, Anders     President, DONG Energy A/S
ITA     Elkann, John     Chairman, EXOR S.p.A.; Vice Chairman, Fiat S.p.A.
DEU     Enders, Thomas     CEO, Airbus SAS
ESP     Entrecanales, José Manuel     Chairman, Acciona
AUT     Faymann, Werner     Federal Chancellor
USA     Ferguson, Niall     Laurence A. Tisch Professor of History, Harvard University
IRL     Gleeson, Dermot     Chairman, AIB Group
USA     Graham, Donald E.     Chairman and CEO, The Washington Post Company
NLD     Halberstadt, Victor     Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
NLD     Hirsch Ballin, Ernst M.H.     Minister of Justice
USA     Holbrooke, Richard C.     US Special Representative for Afghanistan and Pakistan
NLD     Hommen, Jan H.M.     Chairman, ING N.V.
INT     Hoop Scheffer, Jaap G. de     Secretary General, NATO
USA     Johnson, James A.     Vice Chairman, Perseus, LLC
USA     Jordan, Jr., Vernon E.     Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC
FIN     Katainen, Jyrki     Minister of Finance
USA     Keane, John M.     Senior Partner, SCP Partners; General, US Army, Retired
USA     Kent, Muhtar     President and CEO, The Coca-Cola Company
GBR     Kerr, John     Member, House of Lords; Deputy Chairman, Royal Dutch Shell plc
DEU     Klaeden, Eckart von     Foreign Policy Spokesman, CDU/CSU
USA     Kleinfeld, Klaus     President and CEO, Alcoa Inc.
TUR     Koç, Mustafa V.     Chairman, Koç Holding A.S.
DEU     Koch, Roland     Prime Minister of Hessen
TUR     Kohen, Sami     Senior Foreign Affairs Columnist, Milliyet
USA     Kravis, Henry R.     Senior Fellow, Hudson Institute, Inc.
INT     Kroes, Neelie     Commissioner, European Commission
GRC     Kyriacopoulos, Ulysses     Chairman and Board member of subsidiary companies of the S&B Group
FRA     Lagarde, Christine     Minister for the Economy, Industry and Employment
INT     Lamy, Pascal     Director General, World Trade Organization
PRT     Leite, Manuela Ferreira     Leader, PSD
ESP     León Gross, Bernardino     General Director of the Presidency of the Spanish Government
DEU     Löscher, Peter     CEO, Siemens AG
GBR     Mandelson, Peter     Secretary of State for Business, Enterprise & Regulatory Reform
INT     Maystadt, Philippe     President, European Investment Bank
CAN     McKenna, Frank     Former Ambassador to the US
GBR     Micklethwait, John     Editor-in-Chief, The Economist
FRA     Montbrial, Thierry de     President, French Institute for International Relations
ITA     Monti, Mario     President, Universita Commerciale Luigi Bocconi
ESP     Moratinos Cuyaubé, Miguel A.     Minister of Foreign Affairs
USA     Mundie, Craig J.     Chief Research and Strategy Officer, Microsoft Corporation
CAN     Munroe-Blum, Heather     Principal and Vice Chancellor, McGill University
NOR     Myklebust, Egil     Former Chairman of the Board of Directors SAS, Norsk Hydro ASA
DEU     Nass, Matthias     Deputy Editor, Die Zeit
NLD     Beatrix, H.M. the Queen of the Netherlands     
ESP     Nin Génova, Juan Maria     President and CEO, La Caixa
FRA     Olivennes, Denis     CEO and Editor in Chief, Le Nouvel Observateur
FIN     Ollila, Jorma     Chairman, Royal Dutch Shell plc
GBR     Osborne, George     Shadow Chancellor of the Exchequer
FRA     Oudéa, Frédéric     CEO, Société Générale
ITA     Padoa-Schioppa, Tommaso     Former Minister of Finance; President of Notre Europe
GRC     Papahelas, Alexis     Journalist, Kathimerini
GRC     Papalexopoulos, Dimitris     Managing Director, Titan Cement Co. S.A.
GRC     Papathanasiou, Yannis     Minister of Economy and Finance
USA     Perle, Richard N.     Resident Fellow, American Enterprise Institute for Public Policy Research
BEL     Philippe, H.R.H. Prince     
PRT     Pinho, Manuel     Minister of Economy and Innovation
INT     Pisani-Ferry, Jean     Director, Bruegel
CAN     Prichard, J. Robert S.     President and CEO, Metrolinx
ITA     Prodi, Romano     Chairman, Foundation for Worldwide Cooperation
FIN     Rajalahti, Hanna     Managing Editor, Talouselämä
CAN     Reisman, Heather M.     Chair and CEO, Indigo Books & Music Inc.
NOR     Reiten, Eivind     President and CEO, Norsk Hydro ASA
CHE     Ringier, Michael     Chairman, Ringier AG
USA     Rockefeller, David     Former Chairman, Chase Manhattan Bank
USA     Rubin, Barnett R.     Director of Studies and Senior Fellow, Center for International Cooperation, New York University
TUR     Sabanci Dinçer, Suzan     Chairman, Akbank
CAN     Samarasekera, Indira V.     President and Vice-Chancellor, University of Alberta
AUT     Scholten, Rudolf     Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG
USA     Sheeran, Josette     Executive Director, UN World Food Programme
ITA     Siniscalco, Domenico     Vice Chairman, Morgan Stanley International
ESP     Solbes, Pedro     Vice-President of Spanish Government; Minister of Economy and Finance
ESP     Sophia, H.M. the Queen of Spain     
USA     Steinberg, James B.     Deputy Secretary of State
INT     Stigson, Bjorn     President, World Business Council for Sustainable Development
GRC     Stournaras, Yannis     Research Director, Foundation for Economic and Industrial Research (IOBE)
IRL     Sutherland, Peter D.     Chairman, BP plc and Chairman, Goldman Sachs International
INT     Tanaka, Nobuo     Executive Director, IEA
GBR     Taylor, J. Martin     Chairman, Syngenta International AG
USA     Thiel, Peter A.     President, Clarium Capital Management, LLC
DNK     Thorning-Schmidt, Helle     Leader ofThe Social Democratic Party
DNK     Thune Andersen, Thomas     Partner and CEO, Maersk Oil
AUT     Treichl, Andreas     Chairman and CEO, Erste Group Bank AG
INT     Trichet, Jean-Claude     President, European Central Bank
GRC     Tsoukalis, Loukas     President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy (ELlAMEP)
TUR     Ugur, Agah     CEO, Borusan Holding
FIN     Vanhanen, Matti     Prime Minister
CHE     Vasella, Daniel L.     Chairman and CEO, Novartis AG
NLD     Veer, Jeroen van der     Chief Executive, Royal Dutch Shell plc
USA     Volcker, Paul A.     Chairman, Economic Recovery Advisory Board
SWE     Wallenberg, Jacob     Chairman, Investor AB
SWE     Wallenberg, Marcus     Chairman, SEB
NLD     Wellink, Nout     President, De Nederlandsche Bank
NLD     Wijers, Hans     Chairman, AkzoNobel NV
GBR     Wolf, Martin H.     Associate Editor & Chief Economics Commentator, The Financial Times
USA     Wolfensohn, James D.     Chairman, Wolfensohn & Company, LLC
USA     Wolfowitz, Paul     Visiting Scholar, American Enterprise Institute for Public Policy Research
INT     Zoellick, Robert B.     President, The World Bank Group
GBR     Bredow, Vendeline von     Business Correspondent, The Economist (Rapporteur)
GBR     McBride, Edward     Business Editor, The Economist (Rapporteur)


You are not allowed to view links. Register or Login

ultras_as23:
   Иска ли ви се или не - това си е самата истина.
  И как няма да го каже това самият папа като той като
 масон и целият Ватикан са едни от ония дето дърпат конците на световната политика/във вестник Марица през 2005г. дори имаше материал озаглавен  "Милиардите на Ватикана",в който се говореше за връзките на /Анти/светия
престол с фамилията Ротшилд,участието на Папството под формата на акции в оръжейни заводи и
концерни,на фармацевтични компании произвеждащи противозачатъчни,дори и във Дженерал Мотърс,
петролни компании и т.н. и т.н./.
 След всяко събиране на Билдербергите неминуемо настъпват някакви нови и нови неща.
 И...тогава започват рецесии,ембаргота на тоя или оня,заплахи към тия и тия...и т.н.
 Последният резултат след тяхно събиране,което е с по-важно значение - това от септември 2008г. в Майнц
/Германия/ е..../ха познайте де!/ - Световната икономическа криза!

 Е :-X за какво говрим тогава?

Силвия:

Това е малка част от един дълъг фолм, направен неизвестно от кого и качен в YouTube.
Не знам дали всички неща, което се твърдят в него, са достоверни или доколко са, доколко не.
Но се правят интересни връзки между нещата и човек може да си зададе въпроси, които може би преди това не си е задавал, гледайки подобен материал.


You are not allowed to view links. Register or Login
Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version