Author Topic: Послание до Държавната агенция за Национална сигурнос  (Read 2884 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline pomak BG

  • Historian
  • *****
  • Posts: 1280
  • Да си помак звучи гордо.
У-ми служители.
Отправям посланието си от трибуната на форума, тъй като съм сигурен, че посланието ми ще стигне до вас. То е свързано със скорошното ми подписване на декларация, в която съм заявил, че няма да всявам етническо напрежение и разделение по електронен, печатен и словесен път, като изрично ми беше подчертано, че за сега аз съм бил на ръба на нарушаването на закона. Като един доблестен гражданин на майката родина, във която съм предпочел да живея и да се обучавам, въпреки, че това можеше да го сторя и по други краища на света, заявявам, че не съм се старал да наруша закона и поради това открито заявявах самоличността си и населеното си място. Във този форум, използвайки свободата на словото в Р. България, аз изразявах моята лична теза, която е базирана на историческите и езикови доказателства, че българите, помаците и македонците са славянско население. Вие обаче строго бъдете бдителни към изявленията на съфорумците Пламен Пасков, Расате и пр., които искат да ни наложат хитлеристката теория за арийския произход на нацията, като се базират на близостта на наименованието България с Балх, град в Афганистан. Ако става въпрос наименованието България е по-близко до наименованието Белгия, но “нерде Ямбол нерде Истамбул”, както се казва в една поговорка. Освен това ние от историята добре знаем какъв беше края на Хитлериска Германия, тъй като тя имаше претенциите, че е чиста арийска нация, а другите са по-нисши от нея. Не допускайте това да се случи в страната ни, като не допускате и в учебниците на децата ни, вписването на подобни тип идеологии и теории. Освен гореспоменатите, строго бъдете бдителни и към член във форума с ник Свободен Цецо. Лицето е от село Селча, Смолянско. Учил е в гр. Батак. Ако става въпрос, той със своите изявления и заплахи, явно всявам етническо напрежение и разделение. С това послание прекратявам участието си в форума и пожелавам на участниците в него приятни мигове.
Колкото до печатния път, аз открито заявявам, че няма да отпечатвам книги свързани с историята на помаците, въпреки, че в тях, произхода им е от еретиците и е напълно съвместим с възгледите на много други известни нам историци и се базира на немалко исторически факти и артифакти. Считам за по добре да предам ръкописа си на друго доверено за мен лице, тъй като все пак това е доста сериозен научен труд, над който съм полагал немалко усилия и съм отделял от ценното си време за съставянето му. Изцяло ще го подаря на даденото лице, като той сам да прецени как да постъпи с него. Паричните средства, които са в размер от 200 лв., които са постъпили в банковата ми сметка за издаването на труда, ще ги вложа в ремонт на джамията в с. Галата и в довършителните работи на джамийската къща в която живея. И по този начин, на дарителите хаира ще е вечен, тъй като хаира от вакъвските имоти е вечен. Вие обаче бъдете така бдителни, към автори, като проф. Петър Петров, които като атеисти се базират на исторически недостоверни църковни летописи и жития, като в същото време публикуват заглавия от типа “Из борбите на Родопското население против османската феодална гнет”. Както се вижда от заглавието писателят явно подчертава своята ненавист, като в същото време и днес, той съзнателно създава етническо напрежение и разделение, чрез организирането и участването му в разни форуми имащи такава цел. 
Колкото до словесният път, аз не проповядвам в енорията си етническо разделение и напрежение. Вие това би трябвало добре да го знаете. Мога да заявя обаче, че такова аз заварих като дойдох в района. Дочух че между християните и мюсюлманите има обидни фрази, които те често изразяват, когато са засегнати едните или другите по един или друг начин. Аз обаче заявявам открито, че ще се старая такова да не създавам и да сплотявам хората независимо, от какъв етнос и религия са. Също така ще се старая да не бъда и манипулирван. Вие обаче бъдете така бдителни, към телевизия Скат и към крайно националистични политически лидери, които сеят етническо напрежение и разделение сред населението на страната. Тяхната аудитория е много по-голяма от моята и тяхното въздействие е в много по-големи размери, като по един или друг начин се чувства и в енорията ми. 
Искрено се надявам като една Държавна агенция, която черпи паричните си възнаграждения от данъците на целия български народ, независимо от неговата етническа и религиозна принадлежност, да поддържате средната линия и да държите под отговорност всеки нарушител на законите на страната, независимо от неговата етническа и религиозна принадлежност. Също така искрено съм убеден, че в най-кратък срок ще ни съдействате и за религиозната свобода, с която се славеше държавата ни до преди известно време, като ни предпазите от намесата в религиозните ни дела на хора от типа на Недим Генчев, които са явни нарушители на немалко закони на държавата ни и на законите на ЕС. С уважение: Юсеин Мехмед (pomak bg)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42