Български > Религия и мистика

Човешките права в Исляма.

<< < (6/6)

KaraIbrahim:
  Скъпа Шали,а дали би могла да публикуваш и забраните,налагани на мъжа?Или поне задълженията,които са му вменени от Шериата?
 
Щото така публикувани,тези забрани ми навяват едни асоциации за сексизъм. :)

Шали:
You are not allowed to view links. Register or Login  Скъпа Шали,а дали би могла да публикуваш и забраните,налагани на мъжа?Или поне задълженията,които са му вменени от Шериата?
 
Щото така публикувани,тези забрани ми навяват едни асоциации за сексизъм. :)

--- End quote ---

Попаднах на това преглеждайки един сайт за българската мюсюлманка, който е тясно профилиран за жени - от жени за жени :)
Точка 5 си я бива и извън Шериата :)

deniz7:
You are not allowed to view links. Register or LoginПопаднах на това преглеждайки един сайт за българската мюсюлманка, който е тясно профилиран за жени - от жени за жени :)
Точка 5 си я бива и извън Шериата :)

--- End quote ---
Шали много си палава, ти само тази точка ли си хареса? и другите трябва да изпълняваш

omega2:
... Istrrit ot Admin!!!

muti6:
НОВИТЕ СЕДЕМ ЧУДЕСА НА СВЕТА!!!
 1. Защо когато една монахиня е покрита от глава до пети, тя е уважавана за това, че се е отдала на Бог, а когато една мюсюлманка го прави, то тя е “подтисната”?

2. Защо един евреин може да си пусне брада и се казва, че той просто практикува религията си, а когато един мюсюлманин го прави, то той е екстремист?

3. Защо когато една жена на запад си стои вкъщи и се грижи за домакинството и децата си, тя се жертва и прави добро за своето семейство, а когато мюсюлманката прави същото, тя “не е свободна и трябва да бъде освободена”?

4. Защо когато едно дете се отдаде на нещо, то има потенциал, а когато дете се отдаде на исляма, то е безнадежден случай?

5. Защо когато християнин убие някого, не се споменава религията (наприемр ИРА и Тимоти Мак Вей), а когато мюсюлманин бъде обвинен в престъпление, започват да съдят исляма?

6. Защо изневярата, проституцията и дори хомосексуализмът се считат просто за сексуална свобода на Запад, а когато се каже, че според исляма мъжът има право да сключи брак с повече от една жена, това става отвратителна полигамия.

7. А сега и другото: Защо, въпреки всичко това, ислямът е най-бързо разпространяващата се религия в света?

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version