Български > Политика

Преброяването през 2011

<< < (2/75) > >>

Hasan Ismail:
     Ашколсун,Сюлеймане.А какво ще кажеш на "Радослав" от с. Барутин!!!.Би ли го попитал кога българските му деди се заселили в Барутин и откъде са дошли?И най интересното- дали наистина е от Барутин или умишлено се използва името на селото.
      Целта е да се превземат отвътре бастионите на помаците.Това няма да има край.Не чувствате ли,че в сайта все по-малко се пише за помаците като помаци отколкото,че помаците са българи.Съгласен съм с термина "Ислямизацията на християнското население в Родопите",но не съм съгласен с определението "Ислямизация на българите в Родопите". :( :o

KaraIbrahim:
You are not allowed to view links. Register or LoginМного ясно че сме българи. Какви други да сме? Езика ни е български обичаите ни български дедите ни са българи. Много ясно че сме българи.

--- End quote ---

  Младежо,ще говориш тези неща в първо лице ,единствено число.За останалите никой не те е упълномощавал.

PETER:
You are not allowed to view links. Register or Login Всеки може да се пише какъвто иска - то и графа македонци няма - но има регистрирани около 5 000 македонци в БГ, демек който се чувства помак има начин да се пише помак ;)

Петре, сам виждаш какъв ''акъллия'' си .... имаш акъл да дадеш на 10 села  ;). Тъй като идеята ти е ''феномаенална'' тръгни ся по неврокопа да ставаш стражар в джамиите. Ако позволиш да дам една идеичица, която е нищожна разбира се, на фона на твоите - но ей така, за да напиша повечко буквички да ти кажа - за да не са в неведение хората носи със себе си малка табелка  - ''За да влезеш в джамията - трябва пропуск -( копие на преброителната карта, в която си отбелязал своят етнос ) - незабравяй да има превод на поматскъй диль  ;D ;)

--- End quote ---

О, аз имам и други идеи. Само да има кой да чува.
Та, щом като на изборите ходжите казват за кого да се гласува, колко му е на някакво пребояване.
А преброителна карта изобщо не трябва да се носи. На излизане преброителя неволно може да се изтърве пред някой кой как се е писал...  ;)
Ама викам като ще се пишете помаци да го направим официално в личната карта. И религията може да впишем там. Както е в Туркието. Така поне в Европа лесно ще ви разграничават от цигани, българи и турци и всеки ще си яде сам и меда и катрана.  :)

KaraIbrahim:
 Да,съгласен съм с Peter.Още повече,че и в Европата,и в Америката,че даже и в София за помаците знаят,че сме здрави и съвестни бачкатори.

Mehmedfere:
Бих искал да поправя като графа "или ще настояваме да има графа помаци" само с "помаци" но се страхувам ,че за старите хора тази графа  е много объркваща  и биха отбелязали нещо друго

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version