Author Topic: The Global Conspiracy- Световният заговор !!!  (Read 2417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rasate

  • Forum fan
  • *****
  • Posts: 2173
  • Gender: Male
  • Българите носят произходът си- в своето име.
Какви са заплетените интриги, които преднамерено променят историята?
Какви са потулените открития и невероятни изобретения,които щяха да създадат един изпълнен с чудеса свят, ако не бяха погубени от завистта и алчността ?!
Какви са заплетените интриги,които преднамерено променят историята?!
Какво ли се крие под повърхността-тайните на световният елит ?!


Надявам се в тази тема да се опитаме да отговорим на този въпрос-Как и защо се манипулативно се диктуват световните събития-минали,настоящи и бъдещи спрямо желанието на определени световни икономически кръгове.


Ето една интересна книга засягаща само един аспект от световната конспирация:

Изгубените открития от Джери Василатос
You are not allowed to view links. Register or Login

Пролог:
ПОТЪПКАНАТА НАУЧНА РЕВОЛЮЦИЯ
Потулени открития и невероятни изобретения щяха да създадат един изпълнен с чудеса свят, ако не бяха погубени от завистта и алчността. Открийте как физиофонът и безжичният телефон на Антонио Меучи се появяват десетилетия по-рано от изобретенията на Бел и Маркони? Как земната батерия на Нейтан Стъбълфийлд предвещавала революция в енергетиката? Как геоетерните двигатели на Никола Тесла заплашвали управляващите в зависимата от горива Америка? Как микроскопите и убиващите вирусите лъчи на д-р Райф предлагали решение за премахване на всяка болест и защо фармацевтичната индустрия в съюз с Медицинската асоциация направила всичко по силите си, за да хвърли великия изобретател в затвора? Как шумът в телефонните проводници позволил на д-р Т. Хенри Мъри да открие лъчистата космическа енергия. Дали мистериозният "шведски камък" - могъщият кристал, открит от д-р Мъри - е първият случай, в който е регистрирана и овладяна идващата от далечните звезди енергия? Защо военновъздушните сили отначало финансирали изследванията и разработките на устройства за
изкривяване на пространството на Т. Т. Браун, а след това отхвърлили проектите му? Когато термоядрените реактори на Фило Фарнсуорт направили "пробив" през 1967 г., проектът му внезапно бил спрян от "Ай Ти Ти".
Какви са заплетените интриги, които преднамерено променят историята? Всяка глава е едно истинско биографично съкровище. Пред нас се разкрива свят, съществувал стотици години извън предначертания му път на развитие.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42