Български > Политика

Помашката партия на Камен Буров

(1/1)

BG POMAK:
В последно време започна да се шуми пак около партията на Камен Буров. Нищо ново, освен едно, че главния координатор не е помак, а турчин с неясно минало????????
Казвам здравейте на всички помаци от сайта.
От 2012г. не съм влизал в този сайт и всичко си е по старому???????

BG POMAK:
Ще ми е приятно, ако на някой му е интересна тази тема . Ще ми е още по приятно, ако някой знае нещо повече за тази структура т.е. помашката партия

Nazmi:Здравей BG POMAK! Както виждаш тук сме си от над 10 години,защото сайта е лидер на помаклъка а и е известно помака издържа на всичко!
Сега сериозно- помашките партии се пръкнаха доста да не ги изреждам-на Адриан Палов,Камен Буров,Ефрем Моллов.....!
И досега обаче няма партия лидер,която да обедини нас помаците,няма?
Знам много и ми е интересно защо преди избори винаги се заиграва с помашкия въпрос,но нека да оставим на историците,на журналистите,на нашите членове и гости по света помаци да споделят това.
За мен всеки факт,документ,мнение може само да е в полза на помаклъка!Оставяме на нашите съфорумници да дискутират.Поздрави !

BG POMAK:
Здравей Назми. Благодаря ти , че ми отговори. Благодаря и за добрия позитивизъм в посока помаклъка. Такива сме си упорити, инатливи, пробивни, хитри и етност  с добри показатели по отношение на личното ни благополучие.Пиша  за тези качества на помака, защото друг индивид от друга етническа група едва ли ще просперира в тези условия при които живеем .Иде реч за барчинката , балкана и за привилегированите, които живеят в равнините на България. Това са ни добрите качества, но има и лоши. Няма брат екипност при нас. Заедно не виреем. Като вълци единаци сме. Спасяваме се поединично. Има и още едно лошо качество , което наблюдавам пред последните 20г. Много филосостваме, когато говорим помежду си. Не се изслушваме. Липсва ни толерантността към към събеседника.Постоянно поучаваме другия и разбираме от всичко.Понеже аз съм строител ще ти дам два примера. Когато трима помака строители се съберат на едно място, първия започва да се изживява като бригадир, втория като строителен техник и третия като строителен инженер.Другия пример е следния: Попитали един помак колко етажа ти е къщата, а той отговорил, че е с един етаж по голяма от на комшията му.
[/size]В дългогодишната ми практика като строител и проектант съм срещал много кориози с помаци. По често срещаното явление е следното: Идва помака в офиса ми и иска да му проектирам жилищна сграда и или сграда с търговско предназначение. Аз го изслушвам и когато свърши, започвам с предложените от мен идейни решения. Още не съм завършил и се започва една припирня, коментар и поучения от клиента помак. Дошъл за идейно предложение и за това забравил. Впуща се в спор, започва да те поучава и не се вслушва в твоите предложения. Накрая  му казвам  виж брат ти знаеш какво да правиш иди си проектирай сам  и аз ще ти подпиша и подпечатам проекта, а той опулено ме гледа и  казва, аз не знам да проектирам. Казвам му като не знаеш остави на хората с тази професия да ти свършат работата ти. Има правила и норми за проектиране с които не си запознат. Прочел нашия помак две изречение във Гугъл и смята, че е компетентен. Та такива ми ти работи. Така сме и в политиката. Започне някой нещо да прави и всеки започва да му дава акъл и да го критикува.С дейността по създаване на партия от Професор Адриян Палов съм запознат в детайли. С него и до този момент поддържаме контакти и сме си приятели. Често по сина ми в София му пращам ракия и вино мое производство.

Nazmi:
Помашки партии -след падането на комунузма през 1989 г колкото щеш днес...!
И всичките с една единствена цел да привлекат гласа на Помаците.
А ние сме хора които могат да решат много! До момента помаците в болшинството си гласуваха за ДПС и станаха сателит.ДПС умело използва възродителния процес за да всява страх и използва гласа на помака.
ДПС се разцепи след новата партия на Местан- ДОСТ.Ясно е,че зад кадъра в сянка Доган има думата.
А помаците са в невидение кой да подкрепят.Оттам помашките партии са само и единствено за отнемане гласове и разединение!

П.С.:- Камен Буров е поредния,който се заиграва с Помаците.Известен е с това,че през 90-те години използва помаците емигранти в чужбина за лична изгода.Бях в Америка последните 10 години и там не искат да чуят за него.
You are not allowed to view links. Register or Login

 
 

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 
Go to full version