Български > Дискусии
Турска кръв в българите / Българска кръв в турците
Metka:
--- Quote from: Isyankar on November 09, 2009, 11:28 ---Тя и Италия принадлежи и на Балканите с 1/10000 от територията си, ама е ясно, че нищо балканско няма в италианците ;)
--- End quote ---
Moje da si diplomiran Geograf no ne si nito kultorolog nito etnolog, nito pyk istorik.
No i da si kvo ot tva, ti za tova mnenie gore vyv vseki Evropeyski universitet bi polu4il dvoika. ;D
Osoitca e prav - Turciq prinadleji na Evropa.
Znam, znam 4e ne ti iznasq no sled kato tozi sayt se poddyrja ot grajdani na Turciq i osven tova sayta e svetoven rekordior po tolerantnost kym provokaciite ti.
Otnosno kulturniqt obmen i vryzka v minaloto i sega, mejdu Italiq i Balkanite , maykata mu e 4etene.
Myrzi me da ti tyrsq podhodqshti zaglaviq...
Isyankar:
Метка, аз следвам в 3 европейски университета, на територията на континента Европа и най-вече на конфедерацията (след Лисабонския договор) наречена ЕС. И двойки нямам да ти кажа - пак си в грешка както винаги.
А за клутурен или растителен обмен към момента не се интересувам - а чисто териториално географски. Според който - Турция е преди всичко азиатска страна. Но не това е причината европейското население да не я желае за свой член, както впрочем желае същото и турското.
gece yolcusu:
--- Quote from: Isyankar on November 09, 2009, 17:09 --- Европейците никога не са мизерствали, а от 2-3 хилядолетия владеят света. :)
--- End quote ---
Когато човек много говори, винаги ще изтърси някоя глупост!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ми то никога не е късно да станеш за резил - особено когато си с претенций за високообразован и знаещ!!!
Metka:
--- Quote from: Isyankar on November 09, 2009, 11:28 ---Тя и Италия принадлежи и на Балканите с 1/10000 от територията си, ама е ясно, че нищо балканско няма в италианците ;)
--- End quote ---
Neka da si jiv i zdrav.
Radvam se 4e si tolko u4enoliubiv.
AZ imam zavyrsheno - selskostopansko sredno obrazovanie.
Specialnost - Tyutunoproizvodstvo.
Tova koeto si pisal za mene e glupost.
Vij oshte edin pyt pisanieto si koeto e eftina manipulaciq.
pyrvata mu 4ast se sytoi ot proslovutite ti geografski poznaniq -
--- Quote from: Isyankar on November 09, 2009, 11:28 ---Тя и Италия принадлежи и на Балканите с 1/10000 от територията си
--- End quote ---
Vtorata 4ast e tova -
--- Quote from: Isyankar on November 09, 2009, 11:28 ---, ама е ясно, че нищо балканско няма в италианците ;)
--- End quote ---
Posle tuka kazvash tova :
--- Quote from: Isyankar on November 09, 2009, 21:11 ---А за клутурен или растителен обмен към момента не се интересувам - а чисто териториално географски.
--- End quote ---
Az kazvam 4e tvyrdenieto 4e v Italiancite nqma nishto Balkansko e glupost.
Dokaji mi 4e gladiatoryt ot drevna Makedoniq , ot nashiqt krai - Spartak ne e ot Balkanite.
Tova e samo edin mnogo skromen primer koito ti davam.
Isyankar:
Метка - възможно е да съм се изразил малко неясно и неточно дори, която си грешка признавам. Имам предвид, че чисто териториално никой не брои Италия географски към Балканите. Камо ли пък да се води за Балканска държава.
И полека със скромността. 12 години съм низал тютюн - не ме подценявай. В Сакар също е широко разпространен...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version