Български > История
Помаците - самостоятелен етнос?
PNK2003:
--- Quote from: al-fatiha on November 16, 2008, 15:06 ---На думичката "ятаган" намерете какъвто щете синоним. Смисълът на думите ми е достъпен за онези, които притежават мозък/ум/акъл.
--- End quote ---
Или не ме разбрахте какво исках да кажа или по-скоро се правите на "ударен" / "гръмнат". Без да се заяждам с вас, ако смисълът на думите ви беше логически издържан, то вместо "ятаган" би трябвало да използвате "сопа", "тояга", "бухалка" и т.н. Ако държите много на символиката на ятагана, то "малка пръчица" би трябвало да замените с "ножче", "камичка", "чикийка" и т.н.
al-fatiha:
А Вие чел ли сте приказката за Хитър Петър "Малка е показалката". Не знам дали в интернет я има. Много задълбахме в начина на изказване.
И проверете в правописния речник за изписването на синонима на думите "ножче" и "камичка". Тогава нека обсъдим нечии правописни грешки!
dim56:
--- Quote from: al-fatiha on November 15, 2008, 19:27 ---
Ако Хюсеин прави правописни грешки, които могат да бъдат посочени с малка пръчица, то на вас, които умирате да се заяждате, е нужно с ятаган да ви се посочи грешката при общуването с хората - било то и зад монитора!
--- End quote ---
Точно така, приятелю!!!
Като не ти стига силата на аргументите, действай с аргумента на силата! Там може да си по-добър, пък и като ти гледам и ника, това напълно ти приляга!
Snake:
Samo slushai i se nasladi:
http://www.youtube.com/watch?v=AfgEgMIsLQY&feature=related#lq-lq2-hq
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version