Български > Хоби и Развлечения
Svetut e ocelyal, zashtoto se e smyal !
Hat:
--- Quote from: fotakiev on April 26, 2010, 11:36 ---Както и предположих.....
--- End quote ---
Незнам,какво си предположил но аз искам сериозно да помислиш дали е вьзможно,само вьзможно не и нещо друго на такова място да работят хора цигани,помаци или турци.Златните мини от този род са строго профилирани и ти добре го знаеш но се опитваш да гримасничиш и то по грозен за тебе начин.
sirrio:
Много яка статия ;D ;D ;D
А в Кувейт бензина и нафтата са безплатни ;D
--- Quote from: isa71 on April 26, 2010, 11:04 ---Херо: Откраднаха ми колата в Саудитска Арабия
- За какво си харчите парите там?
- Стока има страхотна. Това е единственото, за което можеш да харчиш. По магазини и по страхотните молове с кафенета и ресторанти. Навсякъде се пътува с кола. Имам чувството, че и малките деца карат. Дизелът струва 9 стотинки, бензинът е 18.
- Каква ви е колата?
- Сега "Шевролет". Първата ми я откраднаха много чевръсто, съвсем скоро след като пристигнах в Саудитска Арабия. Най-смешното беше, че като се обадихме на полицията, ни казаха - ако си я намерите сами, обадете се!
- Не се ли режат ръце там за кражба?
- Митове са това. Вече има много чужденци. А те са донесли и своите навици.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=459688
Бензина не е ли малко скъп там? ;D ;D ;D
--- End quote ---
isa71:
--- Quote from: sirrio on April 27, 2010, 16:26 ---Много яка статия ;D ;D ;D
А в Кувейт бензина и нафтата са безплатни ;D
--- End quote ---
ееееее чак пък безплатни ;D ;D кризата дане ги е подминала там ;D ;D при нас е в излишък ;D ;D
tersid:
--- Quote from: fotakiev on April 26, 2010, 11:36 ---Както и предположих.....
--- End quote ---
Фотакиев предполага, пък Шефа горе разполага.
Мислем чи в онова горско са много напреде в челния опит и новаторството и одобрявам тези страхотни идеи за прибиране на излишните пари фърлени от суетни и богати афджии ,убиващи диви хайванчета само за удоволствие.
Яд ме е само ,че има предатели които не виждат прогреса на ентереса и ентереса на прогреса.
Шали:
Старо, но смешно ;D
Адът екзотермичен ли е или е ендотермичен ?
Следният текст по-долу е всъщност въпрос даден на изпита по химия във Вашингтонския университет.
Отговорът на един от студентите бил толкова "професионален" че професорът го споделил с колегите си чрез Интернет, благодарение на което го четем и ние.
Допълнителен въпрос:
Адът екзотермичен (отделя топлина) ли е или е ендотермичен (поема топлина)?
Повечето студенти написали отговор съгласно вярванията си, използвайки правилото на Бойл - газовете се охлаждат при разширяване и се нагряват при свиване.
Един от студентите обаче написал следното:
Първо, трябва да знаем как масата на Ада се изменя във времето.
Следователно трябва да знаем скоростта с която душите влизат в Ада и респективно излизат оттам. Мисля, че с достатъчна точност можем да предположим, че след като една душа попадне в Ада, тя не може да го напусне.
Следователно напускащи Ада души няма.
По въпроса колко души влизат в Ада, нека да разгледаме различните религии съществуващи в днешния свят.
Почти всички религии твърдят, че ако не си техен последовател, ще попаднеш в Ада.
След като религиите са повече от една и никой не принадлежи на повече от една религия, можем да приемем, че всички души ще попаднат в Ада.
При сегашните данни за раждаемост и смъртност, може да се очаква броят на душите в Ада да нараства експоненциално.
Да разгледаме скоростта на изменение на обема на Ада, тъй като закона на Бойл твърди, че за да се запазят температурата и налягането в него, обемът му трябва да нараства пропорционално на нарастването броя на душите там.
Оттук произтичат две възможности:
1. Ако Адът се разширява по-бавно отколкото душите постъпват в него, тогава температурата и налягането ще нарастват докато вратите му не издържат и целия Ад се изсипе на Земята (until all Hell breaks loose).
2. Ако Адът се разширява по бързо от нарастването броя на душите в него, тогава температурата и налягането ще спадат докато той замръзне.
И така, какво ще се случи?
Ако приемем за верен постулата, формулиран от приятелката ми Тереза, че "по-скоро Адът ще замръзне отколкото аз да спя с теб" и като вземем предвид факта, че миналата нощ спах с нея, тогава 2 трябва да е вярно, и тогава Адът е екзотермичен и вече е замръзнал. Крайният резултат от тази теория е, че щом Адът е замръзнал, то той не приема повече души и следователно не функционира ... оставяйки само Рая и по такъв начин доказвайки съществуването на Светия Дух, което обяснява защо миналата нощ Тереза през цялото време викаше "О, боже!".
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version