Български > Bестник
Гръцки медии: Българите ни вземат Орфей!
kasmet70:
???
rado:
Така си е! И стига с тази европейска мултиетничност. Не злоупотрбявайте само се разходете до Белгия и ще ви стане ясно, че такова зверо нема. Няма нужда да вървите до Испания нали? :) Та гърците си са си гърци нека се спасяват сами без нас. :)
Metka:
--- Quote from: rado on December 04, 2008, 21:37 ---Така си е! И стига с тази европейска мултиетничност. Не злоупотрбявайте само се разходете до Белгия и ще ви стане ясно, че такова зверо нема. Няма нужда да вървите до Испания нали? :) Та гърците си са си гърци нека се спасяват сами без нас. :)
--- End quote ---
- Rado ti ignorirash evropeiskata multietni4nost i integracia shtoto taka ti uidisva.
Na nas pak pomacite ni uidisva da u4astvame imenno v takiva -Evroproekti.Zashtoto togava nqma koi da ni krade kulturata ni.Togava nashata legitimnost shte bade gradivna i zaemashata dostoino mqsto v evropeskoto semeistvo.
Tozi sait e zatova da tarsi takiva iniciativi za razvitie, tvoita iniciativa kakva e?
- Da ne se razvivame li?
Metka:
Plamene ostavi Rado da mi odgovori!
Ne ospamvai foruma ni !
Rado e dostoien da mi dade odgovor...
Пламен Пасков:
--- Quote from: Metka on December 04, 2008, 22:23 ---Plamene ostavi Rado da mi odgovori!
Ne ospamvai foruma ni !
Rado e dostoien da mi dade odgovor...
--- End quote ---
то ест, всеки мой въпрос към тебе или постинг в този форум вече е спам, така ли стана?
По силата на кое точно правило?
Защото това твоето, при цялото ми уважение към тебе, е модераторски произвол!
Би ли посочил макар и една заслужаваща уважение причина да се обосновеш: защо изтри моя постинг?
Ако не го направиш, приемам, че имаш предвзето лично отношение към мен.
Което е недопустимо за уважаващ себе си модератор...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version