Български > Дискусии
В Родопите масово се сменят имена
Metka:
--- Quote from: mustafa_b on May 02, 2009, 13:15 ---fotakiev, за толкова време във форума така и не разбра, че аз никога не говоря за народност. За мен всеки, който е гражданин на Република България е с абсолютно равни права и е част от българската нация. Бил съм жертва на подобни идиотски методи, като тези в статията, която си постнал по-горе. Баща ми е лежал в два затвора /Белене и Плевен/, изселван на два пъти от родното си място. Майка ми и сестра ми / на 3 годинки/ са интернирани в Плевенско без никой от роднините им да знае къде са. И всичко това само заради едно обикновено име. Разбери, че аз имам пълните основания да мразя тези, които са извършили това гнусно дело, както и всички "идеолози и поддържници на българщината" /като автора на любимата ти статия/. Но въпреки всичко, аз се чувствувам част от българската нация и се гордея с това.
Твоята заблуда е, че генът привилегирова определена част от българските граждани. Моята идея е, че гражданството обединява и равнопоставя всички, без значение на етническия произход и вероизповедание.
--- End quote ---
Mustafa tvoqt bashta e istinski ma4enik e geroi.Znam 4e ne iskash da sa vazgordqvash ot tova ili da badesh priveligirovan
no Nie vsi4ki se gordeem s tova 4e tozi 4ovek e ot malcinata koito sa se jertvali sreshtu Asimilatorite.
Bi trqbvalo savremenata balgarska istoria da nameri mqsto za takiva hora, boreli se i stradali za izkonnoto 4oveshko pravo na samoopredelenie i pravo na ime.
A shto se otnasq za propovednicite i prorocite na rasizma, edva li tova shte napravi Bulgaria nai Velikata strana v sveta.
havallar:
--- Quote from: Medenka on May 02, 2009, 13:46 ---Ауу колко сме груби,ами за теб нека си е от значение,не е нужно да си налагаш мнението на никой и кой си ти,че да ми казваш какво съм объркала или имаш зор да се заяждаш?
--- End quote ---
Никои не се заяждя.Иронията ти е излишна.Като искаш и за будиска се определи,защо задаваш въпроси на първолак.Не забравяй,че админите не харесват хора петнящи саита .Омръзна ми да ни изледват като мутанти на човечеството,с въпроси не на място........
fotakiev:
--- Quote from: mustafa_b on May 02, 2009, 13:15 ---fotakiev, за толкова време във форума така и не разбра, че аз никога не говоря за народност. За мен всеки, който е гражданин на Република България е с абсолютно равни права и е част от българската нация. Бил съм жертва на подобни идиотски методи, като тези в статията, която си постнал по-горе. Баща ми е лежал в два затвора /Белене и Плевен/, изселван на два пъти от родното си място. Майка ми и сестра ми / на 3 годинки/ са интернирани в Плевенско без никой от роднините им да знае къде са. И всичко това само заради едно обикновено име. Разбери, че аз имам пълните основания да мразя тези, които са извършили това гнусно дело, както и всички "идеолози и поддържници на българщината" /като автора на любимата ти статия/. Но въпреки всичко, аз се чувствувам част от българската нация и се гордея с това.
Твоята заблуда е, че генът привилегирова определена част от българските граждани. Моята идея е, че гражданството обединява и равнопоставя всички, без значение на етническия произход и вероизповедание.
--- End quote ---
Аз от толкова време не видях да се противиш на мнениято, че помаците са етнос,различен от българският!
Иначе ако си искрен в написаното невиждам причина да не се съглася с Теб.Невиждам причина и да обичаш изродите причинили насилие.
Генът не преливилегирова част от българските граждани.Защо така реши че мисля.
Това бях написал и на Назми в друг пост:Бъдете си помаци,бъдете си мюсюлмани,имайте си каквито искате имена,но не се delete на наши и ваши,на българи и помаци.Всички живеем в България и от това следва да сме Българи.Обаче тук в сайта българин значи християнин ???
havallar:
--- Quote from: fotakiev on May 02, 2009, 13:55 ---Аз от толкова време не видях да се противиш на мнениято, че помаците са етнос,различен от българският!
Иначе ако си искрен в написаното невиждам причина да не се съглася с Теб.Невиждам причина и да обичаш изродите причинили насилие.
Генът не преливилегирова част от българските граждани.Защо така реши че мисля.
Това бях написал и на Назми в друг пост:Бъдете си помаци,бъдете си мюсюлмани,имайте си каквито искате имена,но не се delete на наши и ваши,на българи и помаци.Всички живеем в България и от това следва да сме Българи.Обаче тук в сайта българин значи християнин ???
--- End quote ---
А ПОМАК ,значи вредител-нужно е препарат за унищожаване на вируса.Така е от 130г............
С какво сте показали ,че принадлежим към тази държава.В Смолянско тези дни се направиха паметни плочи за загиналите за държавата.Посочими едно помашко име на тези паметни плочи и ще се примера.Помаците винаги са ги пращали на първа линия на бойното поле ,защото могат да се жертват.Мойте прадеди са ми разказвали достатъчно, и за Драва и за балканската война.............
ммммммм:
havallar,в огромна грешка си,ни най-малко искам да петня този сайт,какво толкова съм попитала,че те е подразнило незнам и защо мислиш че е ирония,за твое сведение аз съм помакиня ако не ти изнася мнението ми това е друг въпрос,така кажи...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version