Български > Дискусии

В Родопите масово се сменят имена

<< < (56/125) > >>

gece yolcusu:

--- Quote from: Tralala on October 09, 2009, 21:23 ---Еми ше ги сменят....кой ти е с турско име вече от младежта? - САмо тия дето са синове и внуци на ходжи. Сичкото друго е само BG name

--- End quote ---
Тралала,
 мюсюлманските имена сред помаците са в по голямата си част с арабски произход.Така както го казваш пак навява мисълта за турцизиране.След 1990г., който искаше си върна името т.е. мюсюлманското.До 2009 децата на тези същите братя, които са имали възможност да имат такива са вече почти 20 годишни младежи и вярвайми те всички са с мюсюлмански имена.С християнски са децата на тези, които не си върнаха имената, а те са един нищожен 0,0000000 и не знам какъв процент от мюсюлманското население.В средните училища гъмжи то младежи с мюсюлмански имена, ако не вярваш заповядай на гости да се убедиш. ;) И тук е мястото да отбележа, за всичката тази "пара", която се вдига около помаците, че тя не е заради нищо друго, освен и само поради нежеланието на много хора да виждат как същите тези помаци се връщат към ИСЛЯМА.

@xmet:
Ми тези който са с чужди имена, просто незнаят какви ги вършат,това в никакъв случаи няма да ги направи по умни,нито пък по богати :(

baadin54:
Отговорете ми !Какво е  ФУНДАМЕНТАЛИЗЪМ?

muti6:

--- Quote from: Tralala on October 09, 2009, 21:23 ---Еми ше ги сменят....кой ти е с турско име вече от младежта? - САмо тия дето са синове и внуци на ходжи. Сичкото друго е само BG name

--- End quote ---
Dosta smeshno mnenie!! ;D ;D

Kaplan:

--- End quote ---

О, неразумни....

Защо, все още има толкова глупави същества по широкия свят....?? ;D >:( ;D

Да не би ти, като си с българско име да си нещо повече от нас- такива с турски или арабски имена??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? ??? ???

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version