Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (58/172) > >>

Pomak-Spartak:

--- Quote from: Балканджия on February 16, 2010, 11:44 --- Помак-Спартак под колко ника смяташ да пишеш ................
--- End quote ---
Ето поредният "Балканджийски" наместник на "Петричката Врачка - Баба Ванга"!  :o
Къде си видял и разбрал, кой кой е, и с колко имена е, и е писал, като на монитора виждаш един ник!  >:(
Да не си недовиждащ, че този ник ти се привижда в многообразие или си секретен агент на всеобхватната и поредна маникалност, свързана с  Помака - Алексей Петров!  :o
От поредните Балкански простотии, смятам да си взема дълготрайна отпуска от навъдилите се провокатори в т.нар. сайт на ПОМАЦИТЕ!  >:(
Какво дириш тука, толкоз смешен човек като ТЕБ, какво се занимаваш безпричинно с другите и кой ти пречи да се подвизаваш и да не хванеш Балкана хили някъде на по-тъмно!  :o  ???
Хайде, глей си прозренията!  :D

Hashashin:
Това че не си достоен да носиш името на великия Спартак едно на ръка. Е това че нарушаваш постоянно правилата на форума е друго. И с вързани очи всеки що годе нормален човек ще разбере че тези три ника са на едно и също лице. По всичко е ОЧЕВАДНО! Ако обичаш недей квалифицира кой прост и кой не и недей праща хората на разни места. Такива като тебе пращаха навремето помаците в нашия Балкан, аман от възродители!!! До колкото знам персоналните нападки също са забранени в този форум а аз тук вече получих няколко обиди- цитирам "балкански простотии, провокатор, смешен човек" Балкана може да го хванеш ти сега като си в дълга отпуска белким ти се проясни съзнанието Спартак ли си, Помак ли си или си Драмски! Успех! ;)

Hadj:
  Съмнявах се че балканджията говори  измишльотини ,ама кото прочетох  какво е написал за 1912-13  г.-как турците са клали помаци се убедих че човека си говори пълни глупости.Гчедам и невярвам да очите си.Този човек ще започне да ни внушава да се съмнямаме в спомените които са ни оставили нашите деди.Дали пък аз не съм сънувал че съм от Срадните Родопи  и   това което съм зъписал от чичето на баща ми /свидетел на събитията/ не е истина?Дали не е вярно че по-голяма част от помаците са приютени в Турция за да се спасят от издевателства и покръствания?Явно е вдъхновен от онези които винаги са говорили вместо нас.

Пламен Пасков:

--- Quote from: roikata1 on February 16, 2010, 09:49 ---              ФЕДЕРАЦИЯ " СПРАВЕДЛИВОСТ-БЪЛГАРИЯ "

Д Е К Л А Р А Ц И Я
  до НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, Осъждаща насилствената асимилация на българските мюсюлмани

Ръководството на Федерация "Справедливост-България" и нейните членове и симпатизанти,вземайки предвид липсата на давност по отношение на престъпления срещу човечеството, изпълнението на Рамковата конвенция за защита на националните малцинства,развитието на отношенията на толерантност между етносите в Република България, и изчистването на името на страната ни пред европейската и световната общественост     З А Я В Я В А М Е :
1. Осъждаме категорично асимилационната политика на тоталитарния режим спрямо мюсюлманското малцинство в Република България,включително и т. нар. Възродителен процес!
--- End quote ---
Къдри, проблемът ви е, че го няма субекта на осъждането: вече 20 години и кусур такъв политически субект като тоталитарен режим няма!
Има БКП, дето стана на БСП (ей на - легнаха и заспаха комунисти една нощ, а на другата сутрин се събудиха социалисти, ако си спомняте), и комунистическото им отродие: ДПС. И за двете организации мюсюлманите гласуват анблок вече 20 и кусур години. Въпреки, че именно те бяха стратезите, ръководителите и изпълнителите на възраждането.
Тогава?
Какво излиза?

--- Quote --- 2. Обявяваме прогонването на 400 000 български граждани от турски произход през 1989 г. за форма на етническо прочистване,извършено от Тоталитарния режим!
--- End quote ---
Къдри, малка корекция: около 320,000, от които в близките 1-3 месеца се върнаха обратно повече от половината.
И България всъщност не ги е гонила. Най-малкото, защото нямаше сметка от това.
Гонеха ги емисарите (чуждите, ако не знаете), спекулирайки с политическата обида от преди 5 години.
България само отвори границите.

--- Quote ---3. Призоваваме българското правосъдие и главният прокурор на Република България да възобновят делото срещу виновниците за т. нар. Възродителен процес. Опитът да се покрие с давност, прехвърля вината от конкретните виновници върху целия български народ!
--- End quote ---
Тука не си прав.
Не може, защото главния прокурор се прави на сътрудник на ДПС, БСП и олигархия, да ви е виновен целокупния български народ.
Иначе аз само бих се равдал, ако такъв процес има и политическите наследници на виновниците си понесат вината.
Това само ще очисти политически небосклон на България от хидрата БКП-БСП-ДПС и отродия.

Pomak-Spartak:
За големо успокоение на "Балканските Нео-Възродители" , като големи познавачи на Помаците и Възродителния процес, както и процесите след него, от туй насетне взимам да се определям за ТУРЧИН и отивам на дълга разходка по Турските Националистически Форумни Балкани, да развеваме новото знаме на Балканския шовинизъм!   :D  8)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version