Български > Дискусии

Възродителният процес - Горчиви Спомени !

<< < (151/172) > >>

asparuh7777:

--- Quote from: ibrahim65 on June 13, 2012, 23:11 ---Та точно това са ПОМАЦИТЕ са Пелазгите.  8)

--- End quote ---
Остава да се докаже....  :D :D :D :D :D :D :D Уникален си ей!!!!

havaika:

--- Quote from: asparuh7777 on June 13, 2012, 22:36 ---Доказателствата, че помаците са били християни са толкова, че можеш с тях да обиколиш земята три пъти! Просто спри да се излагаш!
 Всъщност траките не са автохроно население. За такова се смятат пелазгите.  Траките започват да населяват балканите от 5 000 B.C в продължение на 1 000 години, като идват от южен Сибир  /сибери или севери/. По това време тук си е имало месно население / виж неолитни селища на балканите/! Дори наименованието Траки е грешно, тъй като обединява и племена, който нямат нищо общо!  Рим и Византия са просто наименование, имало е смесване но незначително! Славяни НЯМА - това е измислица!!! Прабългарите са си с трако-арийски произход /да не се бърка с индо-ирански/! Османлии ли рече.....?! :D

--- End quote ---
За това ли братята кръстители-възродители ходиха по мюсюлманските гробища с чукове да няма историческа следа?Но забравиха за посоката на погребаното тяло.А бе знам ви вас как съчинявате истори за вампири,парчета от кръста на исус,18 глава на Йоан ли беше оня бе  ??? ;D

asparuh7777:

--- Quote from: havaika on June 13, 2012, 23:19 --- За това ли братята кръстители-възродители ходиха по мюсюлманските гробища с чукове да няма историческа следа?Но забравиха за посоката на погребаното тяло.А бе знам ви вас как съчинявате истори за вампири,парчета от кръста на исус,18 глава на Йоан ли беше оня бе  ??? ;D

--- End quote ---
Исляма е религия достойна за уважение! Тя е базирана на много стари вярвания с цел да направи едни люде - хора, но явно при теб не успяла или просто не си мюсюлманин! Тия дето са сторили това ще си получат заслуженото - бъди сигурна!

KaraIbrahim:

--- Quote from: asparuh7777 on June 13, 2012, 22:36 ---Доказателствата, че помаците са били християни са толкова, че можеш с тях да обиколиш земята три пъти! Просто спри да се излагаш!

--- End quote ---

Имам и аз доказателства,но за единици помаци.
А историчарите-възродители наистина обикалят цялата земя по три пъти,за да намерят под вола теле.Но нещо все са им ялови "доказателствата".

pomak BG:
Аспарух ти не си ли малко по-късен от траките. Айде за славяните може да се съглася бил си им съвременник и би трябвало да знаеш дали са съществували или не.
Презнавам си, че не съм специалист по древна история, тъй като аз не съм се задълбучавал в това. Не съм правил проучвания, нито съм чел някакви по-сериозни такива. И моето мнение е каквото и вашето, само мога да предполагам. Но сега минаправи нещо друго впечатление, че започнахте да се отклонявате от индоиранския произход и го заменихте с тракоарийски, което се доближи до онази по-ранна теория за обединяването на трите компонента (прабългари, славяни, траки), които създали нацията ни, с изключение, че сега славяните въобще не са съществували. Но имай предвид, че във форума пише и Расате, който веднага ще те конбтрира, като ти каже че славяни не е имало, но пък е имало сармати, което е било едно и също нещо.
Няма лошо ама няли знаете историята е сериозна наука. Предположенията ви без научни доказателства т.е. без архиологически, антропологични, лингвистични и пр. доказателства са просто една измислица. Вярвам, че в България ще има и за напред историци от типа на Златарски, Мутафчиев, Йорадн Иванов, Ангелов и пр., които сериозно ще подхождат на нещата и ще бъдат обективни и безпрестрасни. Защото това е най-важното, когато започнем да се занимаваме с история. Истината е че всички сме хора на този свят, независимо какво ни е било историческото минало, дали сме били потомци на славен народ или на безславен народ. Сега когато написах тези редове се сетих за произхода на наименованието славяните, което идва от думата слава.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version