Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (44/161) > >>

Shumarov:

--- Quote from: Hadj on January 03, 2010, 16:31 ---    А на Шумаров искам да кажа да не отричаме всичко което се пише за помаците защото често страничните наблюдатели по-обектимно виждат нщата.

--- End quote ---

В никакъв случай не отричм всичко, уважаеми Hadj!
Просто се опитах да обясня, че тази аномалия се е получила, в следствие на множеството опити за асимилация!
И разбира се ме подразни високомерния тон на постинга на защитиничката на "българските" светци с латиноамерикански никнейм ;D Такъв тон понасях, когато от членството в комсомола ми зависеше бъдещето! Минаха мноооого години оттогава и вече няма комсомолци!

Esmeralda:
Господин Шумаров,
нещо много лично се зцасегнахте. Четейки във форума крайните изявления на потребителите, си зададох въпроса защо, като се отричате от нас си слагате християнски имена. Не съм правила наодопсихологическа дисекция на душевнстта и бита на помаците. Просто попитах защо го правите. Вие започнахте да ме обиждате, проявихте съмнение относно ценностната ми система само защото попитах защо не казвате от къде сте като дойдете по градовете и се криете зад християнски имена. Тъй като това е факт, вие не ми дадохте логичен отгвор а взехте да съскате и хапете. А това деление на вашите и нашите е ваш специалитет. Вашите хора горе в планината винаги токо говорят. Един път ги попитах защо на мен ни казват вие българите, аз с какво се различавам от вас...отговорът беше, не сме едно, ние сме българомохамедани. Аз лично съм родом от северна българия, от ВТърновския край и нищо не знаех за този странящ от българите хпистияни етнос. Минаги съм мислела, че сме едно, до като не разбрах как мислят те....потребиталите на този сайт, за съжаление, в п-голямата си част потвърждават това печално мнение.
Вие също не ми отговорихте на въпроса......

Esmeralda:
Апропо, да колкото съм запозната с религията си, мисля, че християнските светци нямат връзка с исляма.....

mustafa_b:

--- Quote from: Esmeralda on January 03, 2010, 17:36 ---Господин Шумаров,
нещо много лично се зцасегнахте. Четейки във форума крайните изявления на потребителите...
--- End quote ---

Само аз ли не забелязвам тези крайни изявления?!

abc:

--- Quote from: mustafa_b on January 03, 2010, 17:42 ---Само аз ли не забелязвам тези крайни изявления?!

--- End quote ---

Може би. Е, не са толокова много, но всички сме в почивка. Това година е.
Не биха ти направили впечатление крайните изявления единствено ако мислиш сходно с тях. Тогава те не биха били крайни за теб.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version