Български > Помаци

Истината за Помаците !

<< < (45/161) > >>

mustafa_b:

--- Quote ---Неприятно ми е да носите имената на нашите светци, защото вие не само,че сте далеч от християнската ценностна система, а както виждам от сайта ви, сте и доста враждебно настроени. Не очаквах талкова омраза и жлъч по наш адрес. Зададохте ли си въпроса, ако масово българите четат какво пишете за нас, как ще ви дават на драго сърце работни места, все едно да вкарам троянски кон в къщата си.....
--- End quote ---

???

Що за глупости са това!? Освен долни клевети и нагли заплахи.

Shumarov:

--- Quote from: Esmeralda on January 03, 2010, 17:36 ---Господин Шумаров,
нещо много лично се зцасегнахте. Четейки във форума крайните изявления на потребителите, си зададох въпроса защо, като се отричате от нас си слагате християнски имена. Не съм правила наодопсихологическа дисекция на душевнстта и бита на помаците. Просто попитах защо го правите. Вие започнахте да ме обиждате, проявихте съмнение относно ценностната ми система само защото попитах защо не казвате от къде сте като дойдете по градовете и се криете зад християнски имена. Тъй като това е факт, вие не ми дадохте логичен отгвор а взехте да съскате и хапете. А това деление на вашите и нашите е ваш специалитет. Вашите хора горе в планината винаги токо говорят. Един път ги попитах защо на мен ни казват вие българите, аз с какво се различавам от вас...отговорът беше, не сме едно, ние сме българомохамедани. Аз лично съм родом от северна българия, от ВТърновския край и нищо не знаех за този странящ от българите хпистияни етнос. Минаги съм мислела, че сме едно, до като не разбрах как мислят те....потребиталите на този сайт, за съжаление, в п-голямата си част потвърждават това печално мнение.
Вие също не ми отговорихте на въпроса......

--- End quote ---

Уважаема Есмералда !
Не се засягам лично! Не нося отговорност за постъпките на други хора, а само за свои постъпки!И за разлика от вас не упреквам цяла група от хора! Ако някой помак си е позволил да ви дели на "вас" и "нас", допускам, че е било основателно, имайки в предвид вашата аттитуда за идването при вас в градовете и за троянския кон в дома ви!!Аз също не бих се чувствал горд да съм "ваш".Сигурен съм, че и много българи християни не се чувстват горди да са от "вашите"! Ако смяташ, че аз или някой от този сайт е отговорен за това, какви имена носят помаците в личните си докумени, или ако толкова болезнено го приемаш-само подшушни на Юнак Бойко и той може да спре скверненето на светите ви имена с нов Възродителен процес!Ама да не стане някой фал пак български имена да ни сложат, че не знам как ще спасиме будната ти християнска съвест!

Esmeralda:
ААААААААА не, не съм радикално настроена, в никкъв случай, а и да не се заплашваме, ако обичате, че Балканите заприличаха на разгрден двор от злоба, минало и разделение, как решихте, че аз ще подшушна на г.н Премиера за подобно нещо...
А относно българите християни, мисля, че ги познавам по-добре от вас, най-малко ще се оприличават с Вас, още не сме разменили и две думи, повишихте тон, говорите ми на ти, отправяте заплахи......взехте да се целите, аз просто обърнах внимание на един факт и Вие подскочихте и започнахте да сипете обиди.....виждам, че ви е крайно неприятен този факт, но това е част от вашето разбиране на интеграция, да речем.

Kaplan:

--- Quote from: PETER on January 02, 2010, 22:31 ---
Ако те интересува мога да го издиря и да ти пратя адреса.

--- End quote ---

Благодаря Петре, но аз имам честа да поддържам връска с Чечлията! ;)

Kaplan:

--- Quote from: Esmeralda on December 31, 2009, 15:35 ---и там на нас, българите ни казват КАУРИ, от гяури....ние ли сме тези, които не ви приемаме, но не съм тук за да се нараняваме, просто имайте повече доблест

--- End quote ---

Есмералда, аз поне  мисля, че с тази дума помаците по никакъв начин не я използват, като обида към Вас- българите. С тази дума по-скоро помаците я използват за да разграничат едните от другите, с което аз поне не виждам каде може да има място за обида.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version