Български > Помаци
Истината за Помаците !
Pomak-Spartak:
Един интересен Армаган от земята на Помаките, макар и поднесен на друг поднос и тепсия!
Всеки със своите изводи, а Помаците ще се произнесат най-накрая! ;D
ДРЕВНИ ТРАКИЙСКИ СЕЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГЪРЦИЯ
http://sparotok.blog.bg/politika/2010/02/15/drevni-trakiiski-selishta-na-teritoriiata-na-gyrciia.494096
Националист:
Да, теб визирам и се извинявам за грешката си :-\ - знаметона СКТР е с две червени, а не зелени линии. Можеш ли да ми обясниш своят произход. По-точно ме интересува българският майчин ли ти е, къде си роден и като какъв се самоопределяш в момента.
Kaplan:
Националист, какво значение има това, и за какво ти е тази информация?
Аз да те питам, защо мислиш (ако ставаше дума за СКТР на аватарът ми) че се изхвърлям ?
По български форуми рядкост ли е слагането на религиозен символ за аватар ?
Националист:
Извиних се вече за грешката си,можеш да слагаш религиозни символи и на сциентоложки, масонски или каквито поискаш секти ;). Да не говорим, че исляма е световна религия и неговите символи, учение и ценности са благородни и не пречат никому. Мен религията ти не ме интересува, ти можеш да си я изповядваш свободно. Интересно ми е, ти като какъв се само определяш, като какви са се самоопределяли твоите деди и рода ти. Най-точно да ти кажа, интересувам се от тази група хора, чиито майчин език е българския и се самоопределят като турци.
Pomak-Spartak:
--- Quote from: Националист on February 16, 2010, 20:39 ---..... като какъв се само определяш, като какви са се самоопределяли твоите деди и рода ти. Най-точно да ти кажа, интересувам се от тази група хора, чиито майчин език е българския и се самоопределят като турци.
--- End quote ---
Здрасти, Мерхабьа и Селям - "Националисте"! ::)
Ако, може едно въпросче? ???
Какво ти е отношението към онези, дори и по-малко от другите, които се определят като "Помаци", чийто майчин език е "Помашки", някои го наричат "Тракийски", "Родопски", "Архаичен Български", Славонски", "Болгарски" и т.н., без значение, и самите те се самоопределят като "Помаци" ! 8)
Какво ти е намерението към тях, шье ги колиш ли, шье ги бесиш ли, или некое друго намерение имаш към тех! ;D
Ей, тъй, от любопитство! ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version