Български > Помаци
Истината за Помаците !
Сидхарта:
--- Quote from: Gelina on November 10, 2010, 19:32 ---Коя ли пък будала ще ти даде да й гледаш? :)
--- End quote ---
Гледам добре ,та си имам имидж.
На която съм гледал, пак ме търси. ;) ;) ;) ;)
Hat:
--- Quote from: Сивин on November 10, 2010, 16:49 ---
Макар че много време не съм бил в този град ,имам много приятели от там и епизодично , рядко макар но научавам по нещо от разговорите със тях.
По скоро проведи разговор с някой от скорошните кметове и попитай за това за което спорим.
--- End quote ---
Започна да издишаш,като спукана футболна топка.След като не си бил дьлго време там престани да пишеш глупости.Провел сьм разговори с когото трябва нито един не ми спомена за това,което ти спориш и се инатиш,като магаре на мост.
Сидхарта:
--- Quote from: Hat on November 11, 2010, 09:25 ---Започна да издишаш,като спукана футболна топка.След като не си бил дьлго време там престани да пишеш глупости.Провел сьм разговори с когото трябва нито един не ми спомена за това,което ти спориш и се инатиш,като магаре на мост.
--- End quote ---
Това, че не съм бил доста време в района, съвсем не означава че не съществува въпросната местност с въпросното име-много на елементарно ниво стигаме с тези умозаключения.
Не аз ,а ти се инатиш ,но да не обиждаме ешека ,нема да го сравня с тебе.
Та втори път казваш неистини, като пишеш че си говорил с въпросният посочен от теб бивш кмет-това поставя под съмнение всяка твоя дума във всеки твой пост -не мислиш ли.
Бях сигурен ,но за да се подсигуря още сто процента ,намерих телефона на бившият наместник Бельов - на телефона се обади баща му ,говорихме и естествено той потвърди моята информация.
Не съм аз човека, който да дава отценки на модераторите тук, но все си мисля че модераторите требе да отговарят на елементарното условие за честност те. да не пишат неистини които после да отстояват така.
Но ти вече си нагазил в блатото , така че е в сила поговорката- мокър от вода не се бои.
Мисля че трябва да спра дотук и повече да не досаждаме на съфорумниците с нещо което всеки може да провери.
Hat:
Обещавам ти да отида и да говоря лично с този Бельов само и само да се увериш,че пишеш врели некипели.Чел недочел и с лека рька ни определи произхода.Недей така с лошо бе че си и тьнко обидчив.Не сьжалявам за нищо написано,защото сьм се старал то да е истина а не да правя само бльфове,като теб.
Сидхарта:
--- Quote from: Hat on November 11, 2010, 16:33 ---Обещавам ти да отида и да говоря лично с този Бельов само и само да се увериш,че пишеш врели некипели.Чел недочел и с лека рька ни определи произхода.Недей така с лошо бе че си и тьнко обидчив.Не сьжалявам за нищо написано,защото сьм се старал то да е истина а не да правя само бльфове,като теб.
--- End quote ---
Добре уважаеми Хат, отиди и питай[но както каза че ходиш, май трябва да чакаме другото лято].
Аз не блъфирам но факта си е факт, интересно е както казва Вазов, за района за който спорим че е ''Център на Бабешкият колибак'' ,да има местности с такива звучни имена като Радювица, Богданов харман и пр. като се има впредвид, че там за разлика от другаде в един голям периметър селата и махалите са само помашки -явно на теб това не ти допада, но то си е факт.Имай впредвид че тези имена са си от време оно както се казва и е изумително как са се запазили, впрочем както езика разбира се.
А за произхода ,всеки сам си решава какъв ще се чувства разбира се ,но не и да убеждава другите в несъществуването на съществуващи неща.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version