Türkçe > Güncel
Ahmed Bashev- Ахмед Башев !
abc:
Не съм отварял и дума за радикален ислямизъм.
Gelina:
Пък Рашидов защо си мисли,че нямат учениците компютри! Нека да дойде да види компютърните зали в училището! А и в къщите,разбира се! :D
shaban:
--- Quote from: Gelina on March 19, 2009, 13:43 ---Пък Рашидов защо си мисли,че нямат учениците компютри! Нека да дойде да види компютърните зали в училището! А и в къщите,разбира се! :D
--- End quote ---
Освен в училището,ние имаме компютри и в джамията , така че ,какъв е проблема децата да изучават едновременно и Компютри и Коран.
mustafa_b:
--- Quote from: abc on March 19, 2009, 13:26 ---От друга страна, щом закона позволява значи всичко е наред.
--- End quote ---
Законът позволява много повече, отколкото получаваме. Понеже някои настояват за това, религиозното обучение /и проповядването на религия/, да бъде единствено на български език, ще цитирам какво казва Закона за Вероизповеданията по този казус :
--- Quote ---Чл. 6. (1) Правото на вероизповедание включва и следните права:
т.6. да се дава и получава религиозно образование на език по свой избор.
--- End quote ---
А за "налагането" на религията от страна на родителите същият закон предвижда :
--- Quote ---Чл. 6 (2) Родителите, настойниците и попечителите имат право да осигуряват религиозно възпитание на децата си в съответствие със собствените си убеждения.
--- End quote ---
kasmet70:
На мен мнението на Иво Сиромахов ми допадна отначало до край.Др няма какво да добавя в/у неговите думи.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version