Български > Религия и мистика
Голямото четене
PETER:
За мен сред избраните няма добра книга.
Добрите книги трябва да кара хората да мечтаят, да се обединяват, да гледат напред, да си развиват въображението, а не да гледат назад към миналото, което ги разединява, или да съжаляват и да въздишат по велики "империи" и властолюбиви тирани.
Такива книги имат автори като Клифърд Саймък , Ред Бредбъри, Станислав Лем, Братя Стругатски, Теодор Стържън, Айзък Азимов , Стивън Кинг, Артър Кларк и т.н.
http://www.sfbg.us/index.html
dim56:
Може би щеше да е по-добре тази класация да се направи в два отделни раздела - за български и чужди автори. За мен "Железният светилник" е една превъзходна книга.
Rahmie:
Nyakoga ottdavana vav minaloto... :)
Pomnya kogato prochetoh "Jelezniyat svetilnik". Savsem obektivno, chetoh sas takova valnenie, zabraviyah vsichko naokolo, beshe me plenila...
Naistina mnogo dobra kniga!
mustafa_b:
"Железният светилник" ми бе награда за отличен успех в 6-ти клас. Спомням си как майка ми и сестра ми работеха на нивата, докато аз четях книгата на сянка. Дори чичо ми се шегуваше, че леската, под която лежах, четейки книгата, после е изсъхнала :D
shaban:
--- Quote from: mustafa_b on March 24, 2009, 21:02 ---"Железният светилник" ми бе награда за отличен успех в 6-ти клас. Спомням си как майка ми и сестра ми работеха на нивата, докато аз четях книгата на сянка. Дори чичо ми се шегуваше, че леската, под която лежах, четейки книгата, после е изсъхнала :D
--- End quote ---
Ами,представляваш ли си Мустафа,ако ти бяха подарили "Време разделно". Сигурно ,щеше да изсъхне цялата гора.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version