Български > Дискусии
Българските турци-преселници в република Турция.
BG POMAK:
Вече влизам в сайта само профилактично с необходимите предпазни средства, които използвам за това, че сайта е вече мухлясал. Какво става бе хора, защо е необходимо толкова подробно да се връщате в миналото и да демонстрирате познания.Там вони.Дайте да говорим за настоящето и бъдещето на нашите помаци. Хората изнемогват, а вие ги връщате в нанайси години.Аз веднъж обявих с какво да ангажираме вниманието на помаците, а то е предлагане на алтернатива за излизане от това лошо състояние. Трябва да се съветват хората в посока в която да намерят препитание. Ръководителите на сайта се фукат, че той се поддържа от помаци извън България. Дайте контакти с тези хора за да се намерят работни места на наши гастербайтери.Аз самия обявих, че имам строителна фирма в България и търся работници.
Явно тук този сайт се занимава само с глупави писания и не обръща внимание на такива неща.В сайта основно участват няколко безделници, които си препращат определени писурщини, които само те ги разбират. Сериозните предложения ги подминават, защото такъв им е багажа на писурковците.
Аз определено се заканвам на тези писурковци, че този текст ще го публикувам във всички теми с надежда някой да му обърне внимание. но аз съм сигурен, че има заговор.
Gelina:
При толкова безработни хора и криза в строителството, не можете да намерите работници ли? Кажете какви Ви трябват,веднага Ви ги изпращам?! 8)
BG POMAK:
Към Гелина- /госпожа ли сте, госпожица ли сте или господин не зная/ Нещата стоят така:Правя реставрация на крепост в близост до София и стара турска къща от 1888г. в София. Трябват ми квалифицирани работници на каменна зидария за реставрация. Строя два замъка в Хасково на двамата братя собственици на "Даймод".Същия обект е във фаза довършителни работи.Трябват ми монтажници на мраморна облицовка и настилка от гранит, гипсокартон и др. Строя десет къщи в Хасково, които са на нулев цикъл и ми трябват зидарокофражисти.Приблизително надника си получава от 40-50лв.Спането е осигурено от мен, осигуродки с договор. Заплащане всеки петък в края на работния ден.
Иронията относно безработицата ще е излишна, ако сте в строителния бизнес?
botev:
Хвани ibrahim65 да поработи, щото за висене във форум никой не плаща(с изключение на депесарския емисар -кърт)!
skoti3:
--- Quote from: Gelina on August 23, 2012, 15:19 ---При толкова безработни хора и криза в строителството, не можете да намерите работници ли? Кажете какви Ви трябват,веднага Ви ги изпращам?! 8)
--- End quote ---
Вие не виждате ли, че господина иска да ви помогне и да осигури на който може работа, иначе другото е лесно работници винаги може да се намерят, но господина иска да помогне на Помаците и на тази криза и беднотия го разбирам много добре.
Иначе можеш да вземеш на работа и Хавайчо, поне да има какво да прави вместо да се прави на жена. Ние знаем кои се правят на жени като започнем от Азис и продължим нататък.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version