Български > Дискусии
Българските турци-преселници в република Турция.
Svetlina:
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 16, 2012, 14:29 --- Четене му е майката.
--- End quote ---
Искаш да кажеш четене на оня, дето е бил ученик на един плагиат във Франция ли? И който обърка българската династия със сръбската?! Т.н. Ст. Д., величан в турските сайтове, но непознат сред българските историци? ;D
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on August 17, 2012, 11:58 ---Искаш да кажеш четене на оня, дето е бил ученик на един плагиат във Франция ли? И който обърка българската династия със сръбската?! Т.н. Ст. Д., величан в турските сайтове, но непознат сред българските историци? ;D
--- End quote ---
Непознат е сред историците де се правят на арийци сиреч индоевропейски цигойнери :D :D :D
Svetlina:
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 17, 2012, 13:07 ---Непознат е сред историците де се правят на арийци сиреч индоевропейски цигойнери :D :D :D
--- End quote ---
Къде са рецензиите за писанията му, тогава?! От кой негов колега е предговорът на книгата му? Знаеш ли?! Знаеш друг път. Неграмотен си и затова разговор с тебе не може да се води.
Ниска ти е общата култура. Но като за сезонен работник ставаш.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on August 17, 2012, 17:16 ---Но като за сезонен работник ставаш.
--- End quote ---
Ще пукнеш ако не ми отговориш, но не можеш без плямпи,нали??? :DАми ти, и за сезонен работник ставаш :D :D :D
Svetlina:
Не ставам, разбира се, аз си имам собствено предприятие и семейни отговорности.
Работа дал Господ. Пътувам на къси и дълги разстояния според служебните ми, семейни и лични потребности.
Сама съм си началник, когато искам работя, когато ми се налага спирам да работя според приоритетите ми.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version