Български > Дискусии

Българските турци-преселници в република Турция.

<< < (10/18) > >>

Svetlina:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 16, 2012, 14:29 --- Четене му е майката.

--- End quote ---

Искаш да кажеш четене на оня, дето е бил ученик на един плагиат във Франция ли? И който обърка българската династия със сръбската?! Т.н. Ст. Д., величан в турските сайтове, но непознат сред българските историци? ;D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on August 17, 2012, 11:58 ---Искаш да кажеш четене на оня, дето е бил ученик на един плагиат във Франция ли? И който обърка българската династия със сръбската?! Т.н. Ст. Д., величан в турските сайтове, но непознат сред българските историци? ;D

--- End quote ---
Непознат е сред историците де се правят на арийци сиреч индоевропейски цигойнери :D :D :D

Svetlina:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 17, 2012, 13:07 ---Непознат е сред историците де се правят на арийци сиреч индоевропейски цигойнери :D :D :D

--- End quote ---

Къде са рецензиите за писанията му, тогава?! От кой негов колега е предговорът на книгата му? Знаеш ли?! Знаеш друг път. Неграмотен си и затова разговор с тебе не може да се води.

Ниска ти е общата култура. Но като за сезонен работник ставаш.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on August 17, 2012, 17:16 ---Но като за сезонен работник ставаш.

--- End quote ---

Ще пукнеш ако не ми отговориш, но не можеш без плямпи,нали???  :DАми ти, и за сезонен работник ставаш :D :D :D

Svetlina:
Не ставам, разбира се, аз си имам собствено предприятие и семейни отговорности.

Работа дал Господ. Пътувам на къси и дълги разстояния според служебните ми, семейни и лични потребности.

Сама съм си началник, когато искам работя, когато ми се налага спирам да работя според приоритетите ми.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version