Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Subeyi Kurt:
Germanskiya vınşen ministır Westerwelle na poseştenie v Ankara zayavi çe podkrepya prodıljavaneto na procesa na TR za vlizaneto i v ES na principa ''pakta sund servanda'' ( privırzanost kım napravenite dogovori) koeto obtegna otnoşeniyata sıs hristiyan demokratite namiraşti se v koaliciyata na germanskoto pravitelstvo. Sega may çe doyde red germancite da se zayajdat za TR. ;) Ey, navsyakade se govori za Turciya, zaşto li? May çe vsyava radost za priyatelite i, i strah za ostanalite ;D Ee.. drugo si e da si moştna dırjava s golyam diapazon na manevra. Vyarvam çe şte doyde denyat v koyto evropeycite şte koleniçat pred TR za da vleze v ES, veroyatniya otgovor moje da e '' Kısno e çado! Ayde na druga vrata!''
Isyankar:
--- Quote from: subigi kurt on January 08, 2010, 13:52 ---Germanskiya vınşen ministır Westerwelle na poseştenie v Ankara zayavi çe podkrepya prodıljavaneto na procesa na TR za vlizaneto i v ES na principa ''pakta sund servanda'' ( privırzanost kım napravenite dogovori) koeto obtegna otnoşeniyata sıs hristiyan demokratite namiraşti se v koaliciyata na germanskoto pravitelstvo. Sega may çe doyde red germancite da se zayajdat za TR. ;) Ey, navsyakade se govori za Turciya, zaşto li? May çe vsyava radost za priyatelite i, i strah za ostanalite ;D Ee.. drugo si e da si moştna dırjava s golyam diapazon na manevra. Vyarvam çe şte doyde denyat v koyto evropeycite şte koleniçat pred TR za da vleze v ES, veroyatniya otgovor moje da e '' Kısno e çado! Ayde na druga vrata!''
--- End quote ---
Хахаха. :)
Subeyi Kurt:
İsyankyare, poveçe ot siguren sım çe ti se plaçe. Dokazval si go dosta pıti kogato se pişe neşto polojitelno za Turciya ;D
Isyankar:
Иди се прегледай по-добре. Аз имам 50 страници дипломен проект с положителни неща за Турция в икономическата и демографската област. Естествено обаче никога няма да ти го дам, тъй като ти никога не си хвалил моята родина и не виждам причина пред тебе и аз да хваля твоята. Каквото повикало - такова се обадило. Ама като чуя от теб каквото и да е за Турция - по-скоро ми става смешно, защото от твоите уста само сляп шовинизъм можем да чуем. Нито грам реализъм. Всички щяли да клякат пред Турция и пр. шовинистични мисли. В европейския цивилизован свят моето момче никога не боравим с подобна словесност и категории на изразяване. По-скоро се подхилкваме. Да си чул някой европейски политик да е намекнал някъде, че ЕС е най-голямата икономика в света ? Колко пъти и къде за последната година ? А да си чул някъде турски политик да не е повторил 1400 пъти във всяко свое интервю, че Турция била 16-тата икономика и направо самия той не може си повярва. Все едно някой да седне пред огледалото и цял ден да си обясняв колко е красив. Че тогава, ние от ЕС, трябва да всяко второ изречение да ни е, че нашата икономика е най-голяма. Щом 16-тите така се хвалят наляво и надясно с повод и без повод, ние какво да кажем като сме номер 1... Айде осъзнай се и престани със слепия си шовинизъм. Смешно е. Затова просто:
Ха-ха-ха.
isa71:
исанкяре,на турция въобще не и трябва да влиза в ес.имат внос-износ.цяла европа шие с турски памук.виж само колко тира минават през бг.икономиката им е стабилна,не допуснаха китаиска стока при тях,условието им беше -вкартвате стока за 1милион вземате турска стока за 1милион,защитиха си родното производство.а при нас кво стана-пълно в китаиски боклуци,фалираха фирми,няма производство,вдигат данъци,100евро пенсия,мислиш ли че европа много ще ни търти.
а пък в турция на където и да се обърнеш се ататюрк.в култ ли са го издигнали,не знам.и манталитета на местните е много различен.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version