Български > Bестник
Турция по пътя към членство в ЕС
Isyankar:
Иса71, в ориенталския свят при вас може би е нормално по пазарите да определяте икономическото си развитие, но при нас в Европа си служим със сложни икономически категории и аз като бъдещ финансист (след 1 год) също се придържам към общоевропейските критерии и показатели. Съжалявам, че не мога да откликна и да падна до нивото ти. :) Инак си прав, че умните европейци са си хванали бедните китайци и турци да им произвеждат стоките от бита, тъй като ние сме заети да произвеждаме други неща от нематериален характер, които ни гарантират най-големия БВП в света - този на ЕС.
Приятен ден и още веднъж съжалявам :)
tersid:
--- Quote from: Isyankar on January 10, 2010, 12:03 ---...... в ориенталския свят при вас може би е нормално по пазарите да определяте икономическото си развитие, но при нас в Европа си служим със сложни икономически категории и аз като бъдещ финансист (след 1 год) също се придържам към общоевропейските критерии и показатели. Съжалявам, че не мога да откликна и да падна до нивото ти. :) Инак си прав, че умните европейци са си хванали бедните китайци и турци да им произвеждат стоките от бита, тъй като ние сме заети да произвеждаме други неща от нематериален характер, които ни гарантират най-големия БВП в света - този на ЕС.
Приятен ден и още веднъж съжалявам :)
--- End quote ---
Това вече излиза от в определенията на трагикомичното ,и влиза в територията на психотравматичното.Денят е приятен ,но вечерта е времето за равносметката когато можеш да съжаляваш на тъмно.
Shumarov:
--- Quote from: Isyankar on January 10, 2010, 12:03 ---и аз като бъдещ финансист (след 1 год) също се придържам към общоевропейските критерии и показатели.
--- End quote ---
Малко съм объркан :o -ти не беше ли демограф, статистик, или етнограф?
Сега и финансист-такава мултифункционалност и рендето WERNER не притежава! :D ;D
Isyankar:
Шумаров - ами някои са решили да си инвестират парите в образование...А други са достатъчно умни, за да може държавата да поеме по-голямата част от тези разходи, ако ли 4 дипломи да са твърде много за някои, за да ги преглътнат :) Тъй, че внимавай - рендето е остро и става все по-остро ;)
Isyankar:
--- Quote from: tersid on January 10, 2010, 12:14 ---Това вече излиза от в определенията на трагикомичното ,и влиза в територията на психотравматичното.Денят е приятен ,но вечерта е времето за равносметката когато можеш да съжаляваш на тъмно.
--- End quote ---
Ще съжаляавм на светло, а довечера предпочитам да се наспя. :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version