Български > Bестник

Турция по пътя към членство в ЕС

<< < (49/283) > >>

Shumarov:

--- Quote from: abc on January 09, 2010, 23:30 ---Шумаров, тъпотията на цялата ситуация е не отрицателното отношение на българите-християни към Турция. Не сме първи приятели поради ред причини. Училището, годините в които сме живяли, пропагандата, разположението ни години наред в два противопоставящи се икономически и военни лагери, ДПС и тн. Ясно ми е, че в Турция не живеят в пещерите и знаят какво е телевизор. Каквото и да си говорим, турските сериали изиграха много по-успешна дипломация от празните приказки на тоя или оня. Тъпотията е, че периодично избиза някой от дупката си и започва да вика - вие смотани българи сте нищо пред великите турци. Тъпото е, че аз от възпитание се старая да не му отговоря в подобен стил. Исанкяр отговаря на агресията с агресия.

--- End quote ---

Има нещо тъпо в отрицателното отношение на българите към турците, абц!
Бедата е, че това отношение е враждебно.Бедата е, че след толкова години на свобода, продължават такива анти настроения! Аз не намирам за нормално сладникаво-блудкавата миерда от сериалите да се бори да изкорени омразата, която беше наложена от другата миерда "Време разделно"! Намирам го обидно за интелекта на хората! Надявам се да не се опитваш да "оправдаеш" антитурските настроения, или да ги намираш за нормални! Има милиони българи, които са успели да опазят сърцата си от омразата, която ни беше налагана! Сигурен съм, че ти лично си се запазил от омразата, която ни беше налагана и стоиш над нея.

Shumarov:

--- Quote from: Isyankar on January 10, 2010, 12:24 ---Шумаров - ами някои са решили да си инвестират парите в образование...А други са достатъчно умни, за да може държавата да поеме по-голямата част от тези разходи, ако ли 4 дипломи да са твърде много за някои, за да ги преглътнат :) Тъй, че внимавай - рендето е остро и става все по-остро ;)

--- End quote ---

И 100 дипломи и титли да има-рендето си е ренде!

tersid:

--- Quote from: Isyankar on January 10, 2010, 12:24 ---ами някои са решили да си инвестират парите в образование...А други са достатъчно умни, за да може държавата да поеме по-голямата част от тези разходи, ако ли 4 дипломи да са твърде много за някои, за да ги преглътнат :) Тъй, че внимавай - рендето е остро и става все по-остро ;)

--- End quote ---
Исианкар,познавам хора и с по пет дипломи ,ама като ги знам какви рендета са и че не знаят как да рендосат една дъска си мисля ,че е по добре човек да има една диплома, но да е защитена.Следейки политикоикономическите ти изказвания ,не съм възхитен от тебе.Но няма значение важното е ,че ти възхитен от себе си.Прочетох по горе от тебе ,че нападаш комшиите за някакви камиони с икономически емигранти .  Късоглед ли си , в хора ли пееш и т. н. ,знаеш ли как ходихме из Европата само преди няколко години, знаеш ли колко български граждани работят нелегално ,незаконно и т. н. из Европата.Имаш ли и най бегла представа защо в Китай и Турция се инвестират най много спредства, но не ми отговаряй ,че е само заради евтината работна ръка ,защото ще трябва да си скъсаш китапето. И ако може разбира се да ми кажеш какви са тези неща от нематериален характер ,които ние "европейците" ги произвеждаме.Господ да е доволен от тебе . :)

Isyankar:
Като няма дипломи - лошо, като има дипломи - пак лошо. Абе, признай, че си расист и ме мразиш заради религията и етнографския ми произход, а не заради нивото на образованието ми. Ей, ама си личи от 100 км, че си българин - най-лошите черти на българина ти пасват идеално. Ама някой път покажи и нещо положително, колкото и да не вярваш има и хубави черти в българската етническа маса. Не трябва да ги подтискаш.

Isyankar:

--- Quote from: tersid on January 10, 2010, 12:37 ---Исианкар,познавам хора и с по пет дипломи ,ама като ги знам какви рендета са и че не знаят как да рендосат една дъска си мися ,че е по добре човек да има една диплома но да е защитена.Следейки политикоиконмическите ти изказвания ,не съм възхитен от тебе.Но няма значение ,важното е че ти възхитен от себе си.Прочетох по горе от тебе ,че нападаш комшиите за някакви камиони с икономически емигранти .  Късоглед ли си , в хора ли пееш и т. н. ,знаеш ли как ходихме из Европата само преди няколко години, знаеш ли колко български граждани работят нелегално ,незаконнои т. н из Европата.Имаш ли и най бегла представа защо в Китай и Турция се инвестират най много спредства, но не ми отговаряй ,че е само заради евтината работнаръка ,защото ще трябва да си скъсаш китапето. И ако може разбира се да ми кажеш какви са тези неща от нематериален характер ,които ние "европейците" ги произвеждаме.Господ да е доволен от тебе .

--- End quote ---

Престани да се опитавш да разсъждаваш на икономически теми, защото не ти се отдава. България от години наред е една от страните в СВЕТА с най-много инвестиции на ГЛАВА ! Стига във вашата Турция сте мерили само в абсолютно изражение. Баба Гела имала 100 кокошки и събирала 20 яйца, а баба Веска 20 кокошки и събирала 18 яйца, ама първата (чиято роля играеш ти и сънародниците ти от южната съседка) непрекъснато натяквала на втората, че събирала повече яйца и била по-умна.

Кога европейския манталитет на разсъдък и мисъл ще преодолее Капъкуле !

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version